Scudo Sports

Küçükçekmece

Scudo
arkadaşlar yarın yani cumartewsi günü tanışma antremanı için yer ve zaman görüşlerinizi bildirin artık toparlanalım ben başlatıyorum
florya orman herhangi bir saat bu akşam saat 20:00 ye kadar herkes görüşünü bildirsin saat 22:00 ye kadar da kesin sonoca varalım veya 23:00 olsun saygılar

yarın öğleden sonra ikitelli onur'un önünde toplanıp
k.çekmece sahile doğru bi tur yapalım derim;)

cumartesi öğleden sonra florya sağil tarafı uygundur yarın tekrar görüşelim..

beyler yarın karşı tarafta kadıköyden kartala tur var ve sonradanda caddebostan iskele sokakta ayda bir gün sokaklar bizim etkinliğine katılacağız
kabaca şöyle yazayım k.çekmeceden tren sirkeci daha sonra vapurla kadıköy ve tur sonrada etkinliğe katılma ilgilenen olursa ayrıntıları yazarım
buarada organizasyon bisikletliler derneğinin organizasyonudur

• Beğen
Tepkiler: fatih gul
Merhaba abilerim.Ben Küçükçekmece-Beşyol dan Uğur.Yaşım 16 fakat uzun yolu cok severım.Motorla her hafta Çorlu'ya gidiyordum.Fakat motor kaza yapınca artık bisikletçiyim :) Pedallarınıza kuvvet :p

Merhaba abilerim ve arkadaşlarım.Ben Uğur Doruk Çelik.16 yaşındayım.yaklaşık 5 yaşımdan beri bisiklet hayatımda vazgeçemediğim bi tutkudur.Umarım sizlerlede buluşup en kısa zamanda geziler düzenleriz.Şimdilik bukadar.Görüşmek üzere.

Halkalı, K.Cekmece,Yesilkoy, Yesilyurt... ? Bu çevredeki arkadaslara selam... Haftda bi kac aksam, halkali,k.cekmece golu, florya sahilden yesilkoy sahil... 15 km.. parkura katilmak isteyen arkadaslar bekliyoruz :)

Merhaba Arkadaşlar yeni üyeyim ama eski bisiklet tutkunuyum :) Öyle kask-eldiven vs. çok donanımım yok ama çok hevesim var... Salcano MTB'm var ve Küçükçekmece - Yeşilköy-Avcılar civarında yalnız dolaşıyordum, aranıza katılmak sevindirici olur...

gesenturk@hotmail.com

@Gökhan Esentürk

Merhaba Gökhan foruma hoşgeldin gezi ve tur organizasyonlarını takip et. Ayrıca her çarşamba akşamı florya ibb tesislerinde Büyükçekmece grubuyla buluşuyoruz seni de bekleriz. Ama öncelikle sana tavsiyem kask ve eldiven olacak. Turlara katılabilmen için bulunması gerekiyor. Hiç birşey hayatından önemli değil. Eksiklerini tamamlar tamamlamaz bekleriz heryere.

Onur, Carsamba aksami florya ibb'de kacta bulusuluyor... ? ve hangi yonde ne kadar gidiliyor, biraz bilgi verirsen seviniriz...

K.Cekmece'de bir noktada toplanip (mesela GS Kurek Takiminin oldugu noktada) Florya İBB'ye kadar gitsek?

Yada K.Cekmeceliler (ve cevresi) olarak duzenli bir tur programi yapsak ?

ferdi dibo

@Aytekin Erzan

Evet Aytekin Abi geçen hafta kaba taslak bir fikir atmıştınız bence de bunu icraata döksek iyi olur. Ben varım. Hadi Küçükçekmece buraya.

@ferdidibo

Merhaba Büyükçekmece grubu saat 19:45 gibi yola çıkıyor. Ben Küçükçekmece Gölü'nün E5'le kesiştiği noktada bekliyorum grubu, oradan beraber pedallıyoruz Florya'ya. Zaten tur duyurularına Halil abi başlık açıyor. Gelmek istersen buluşup beraber bekleriz. Tabi bizim için çok kısa bir parkur oluyor. Büyükçekmece grubunu bol sohbet ve muhabbetten sonra geri dönüşleri için uğurlayıp Küçükçekmece'dekilere uyarsa sahilde biraz daha pedallayabiliyoruz.

Geri