Scudo Sports

Küçükçekmece

@daveer

vido gürntüleri izledim baz yerler benim pakurla birleşiyor mesela kısa teknik iniş zaten olmazsa olmazlardan diğer yerlerde 2 yer aynı diğerleri dğişik açıkçası sizin gezdiğiniz daha basit benimkisi birazdaha ii işte yin görüşelim bir tarih belirleyin gece yarışı gibi 4tur yada 6 tur luk yarışalım özelde mesaj atın yanlız herzaman buraya bakamıyorum görüşme üzere

Scudo
Yaw Aytekin, bi dahaki sefere ben İst a geldiğimde, şu Küçükcekmece de bi parkur cizelim. Oraları da bi keşfededelim. Sole gidiş dönüş 80 - 100 k arası bi rota cizip gezelim. Orda guzel parkurlar vardır yaw dağ yollarında felan.

ayıpsın müdür ama bizim parkurları beğenmiyolar ama seen gel bi elin nesi var iki elin sesi var hesabı bişeyler yaparız eminim seninle çok iyi koordinasyon yapacağız bilader vidyon da acayip ha sen varya medya işine veya bu entertaiment işine bi elman lazım ha

• Beğen
Tepkiler: daveer
slm arkadaşlar bende k.çekmedeyim ikitelli parsellerde kimse varmı?

yarın atürk ormanındayım öğle saatleri beklerim

merhaba arkadaşlar bu sabah çekmece gölünden geçerek atatürk ormanına gittim belki forumdan birilerini bulurum ümidiyle ama kimseleri göremedim. Çekmece gölünün sahilini çok güzel yapmışlar kaymak gibi kayıyo bisiklet bundan sonra evde olduğum ve tura katılmadığım haftasonları her sabah buralarda olacağım gölün orda bi kaç tur atılabilir ya da sabahları 9 dan sonra atatürk ormanında turlayanlar varsa oraya da katılabilirim. Gölün orayada beklerim yakın çevredekileri. Selamlar saygılar. :)
Onur

• Beğen
Tepkiler: Süheyla Sarıgöl
Merhaba arkadaşlar bu mesajı ayrı bir başlık altında yazmıştım ama hiç cevap gelmedi bir de buradan deneyim dedim. Dün sabah çekmece gölünden geçerek Atatürk Ormanı'na gittim belki forumdan birilerini bulurum ümidiyle ama kimseleri göremedim. Çekmece gölünün sahilini çok güzel yapmışlar kaymak gibi kayıyo bisiklet bundan sonra evde olduğum ve turlara katılmadığım haftasonu sabahları buralarda olacağım gölün orda bi kaç tur atılabilir ya da sabahları 9 dan sonra Atatürk Ormanı'nda turlayanlar varsa oraya da katılabilirim. Gölün orayada beklerim yakın çevredekileri. Selamlar saygılar.
Onur

bende avcılarda oturuyorum ama daha gölün oraya gitmek nasip olmadı gelmek isterdim ama yolu bilmiyorum :))

Arkadaşlar bizde arkadaşımşa K.Çekmece Cennet mahallesindeyiz birlikte sürebiliriz. Selamlar...

normalde haftasonları çalışmıyorum ama bu haftasonu çalışma çıktı haftaya cumartesi boşum pazar da belgrat turuna katılacağım yani haftaya cumartesi ayarlayabiliriz dostum.

bu cumartesi yani yarın bir tanışma antremanına ne dersiniz
herkes yer ve zaman hakkındaki görüşlerini yazsın ben başlatıyorum
yarın florya orman herhangi bir saat uygundur bana
lütfen herkes yasın ortak bir yer ve zamanda karar verip buluşalım saygılar

Geri