Scudo Sports

Kron'un Sitesi Yenilenmiş

@Tahir Keskin

Sendede ne göz varmış be hacı abi :D.

• Beğen
Tepkiler: Tahir Keskin
Scudo
Ben bu markadan memnunum, 3800 km oldu bisikletimi aldığımdan beri. Benim bisikletimdeki donanımları hangi usta topladı bilmiyorum ama hakkını vermişler.

• Beğen
Tepkiler: MertAG
@Tahir Keskin

Benimde 1500 km civarı oldu hiç bir sıkıntı yok.

Site Gayet Güzel Olmuş,Ama Dendiği Gibi Aceleye Gelmiş :p Modellerde Güzel.

Sitede xc 750 modelini göremedim. Ben bu bisikleti yaklaşık 1200 km sürdüm. Maşası dışında başka hiç bir şey beni rahatsız etmedi.Onu da değiştim zaten.
Araba çarptı maşada oluşan çizik dışında bisiklet hasar görmedi. Yalnız ben alalı birkaç ay oluyor. 2014 modeli değil sanırım daha eskisi. Çünkü 2014 modelde rubena marka lastikler var. Benim ufaklıkta 1.95 kenda takılı. Gerçi her halükarda değişmesi lazım ıslak zeminde buz pisti performansı sergiliyor çünkü :) Kuru ve taşlı zeminde sıkıntımız yok.

Düzenleme: Maşaları değişmişler mi diye bakayım dedim. Bu modelde beni bayağı güldürdü. Yahu ne yazıyoor ne gösteriyor :D (link) (manitou maşa, 3x10 vites.... oh yardır yardır.) Acaba sipariş etsek yazanı mı yolluyorlar yoksa gösterdiklerini mi? :)

İnsan bir dönüp okur. Şaka gibi site yapmışlar.

Hocam marka her zaman markadır. Bu yüzden size tavsiyem iyi markalar alın böyle abuk subuk markalardan uzak durun. Yıllar önce bu markayla başlamıştım yıllarca bisikletten soğudum. Elbette memnun kalan arkadaşlar vardır. ama inanın bu fiyatlara dünya markası bisikletlere sahip olabilirsiniz. Siteye verilen değer ortada grafikler ortada gelişemiyor işte. Bir çok marka çok güzle ilerledi. Örneğin sedona..

disk frenli bisiklette hem pivot hem de disk olması hele ki kadroda da maşada da kusura bakmayın ama ben böyle bir firmaya asla güvenmem bisiklet bilgisine de inanmam.

Böyle bir firmanın bisikleti zaten netten alınmaz. Gidip görüp alacaksın. Çünkü adamlar Random üretiyorlar. :) Ne çıkacağı belli olmaz.

• Beğen
Tepkiler: Murat B.
Yine aşırı pahalı ürünler...bıktık artık döviz kurundan da, satış politikalarından da... Saçma sapan donanımlara istenen paralara bakın..

@Gökhan Toros
Bence o bisiklet satılsın diye değil "üst seviye yol bisikleti de yapıyoruz" diyebilmek için konmuş kataloga. Nasıl olsa satılmayacak diye hiç üretilmiyor olması bile şaşırtmaz beni; çünkü yerli markaların o seviye yol bisikletlerini hiç bir yerde görmedim (tek istisnası Salcano XRS001, o da aynı seviye sayılmaz).

Üç aşağı beş yukarı aynı fiyata şunlar alınabiliyorken kim 2000 küsür gramlık jantları ve 3 senelik grupseti olan Kron'u alır ki?
(link)
(link)

kron ... dünyanın en çirkin yol bisikletlerinin imalatçısı olma ünvanını bu yıl da kimseye kaptırmıyor, kendilerini bu başarılarından dolayı kutluyorum.O gidon nasıl bir estetik faciasıdır , nasıl bir beyin bulantısının dışavurumudur öyle? Koyu renk kadroya beyaz sele borusu ve beyaz gidon boğazı tercihi ise bana lacivert takım- beyaz çorap kombinasyonunu hatırlattı.

Rubenanın ciddi söylüyorum yol tutuşu mükemmel bayılıyorum ancak patlama sıkıntısı vardı oda bayadır olmamaya başladı birazda şansla alakalı galiba..

Geri