Valla eski dandik siteyi bayağı güzel hale getirmişler yeni modelleride gayet güzel buldum da benim bisiklet tx 500 ün maşasını suntour lastikleri kenda yapmışlar(olmadı ama bu son dakika golü ) siz nasıl buldunuz siteyi yeni modelleri ?
tam 2 hafta takip ettim açılacak diye site nihayet dün açıldı. Ama bisikletler olsun fiyatlar olsun hiç iç açıcı değil. Bu sene carraro da kötü,mosso eh. Sanıyorum ki mtb için salcano iyi iş yapar. Yol için ise bir gözlemim yok ama mosso diyebilirim.
Bence büyük hatalar yapmışlar.
2 yol bisikleti var. Alt seviyede karbon set var. Ama eski Ultegra ve jantlar çok kötü.
Ek olarak fotoğrafı büyük boy kadro ile çekmişler, ama gidon boğazı 10cm. O da estetik olarak kötü bir görüntü yapmış. Gidon açısı zaten yanlış, yine
Mesela R2 kadrosu RS21 jantlar, 105 5800 grupset, yine Ritchey'in alüminyum kokpiti ile olsaydı, hem maliyeti daha düşerdi, hem de daha başarılı bir tercih olurdu.
R1 çok daha güzel bir bisiklet. Ama grupsetin 11'li olduğunu bilmiyorlar ki, 10'lu yazmışlar sitelerine. Yine kısa gidon boğazı yüzünden estetik görünmeyen bir fotoğraf. Gidon açısı yine yanlış.
Ama yine de beğendim iki kadroyu da. Sadece reklam ve pazarlama anlamında hatalar yapılmış...
Saderce gidon açısı değil kopyala yapıştır yapmayı da bilmiyorlar.
Ön jant, ön göbek, arka jant, arka göbek birini yazmış sonra aşağı çekip kopyalamış. Excell otomatik olarak sayıyı büyütmüş, RS10, RS11, RS12,RS13......
Kronun bazı model kadroları iyi güzelde abi her tarafta yazı var..Yeni Modellerini 3 4 hafta önce incelemiştim...Sitesini derseniz 3 4 yıldır icraat yoktu eskisinden yenisine bir göz atayım bakalım...
Hocam koptum yaa. Böyle bir salaklık yapılır mı. Bicyles hangi dilde yazmışlar. Adamlar hiç mi kontrol etmemiş bunu. Harbiden rezalet ötesi.
Şimdi ne yaparsan yap kron krondur. salcano çok daha başarılı. abicim bu adamlar hiç mi gelişmeleri izlemiyor. donanımlara bakmıyor neredeyse bütün donanımlar eski model. stok eritme adına yapılan bisiklet olmuşlar.
abi halen gülüyorum bicylese
Ben de bir kaç şey gördüm ama ayıp olur şimdi adamlar yeni site yapmış moralleri bozulmasın yıllar önce ben de bir arkadaş kurbanı olarak almıştım kapıcıya vermek zorunda kaldım.
site işine gelince berbat. insanlar halen böyle siteler kullanıyorlar mı yahu. sedona çok güzel yapmış sitesini bu arada ona da baktım.
fd 1500 beğendim. gerisi çöp. arkadaş yukarda paylaşmış bicycle yanlış yazılmış. o da hakkını kaybetti umudum yoktu zaten krondan ama bu kadar da kötü beklemiyordum