Merhaba 3 arasında tercıh yapacak olursak KRON XC 500 TAVSİYE EDERİM.AMA BUTCEYI BIRAZ DAHA ARTIRARAK 650 TL'YE SEDONA 711 V BREAK ÖNERIRIM..BORLA'DAN KAT VE KAT DAHA IYIDIR İLERIDE MODIFIYE ACIK BIR BISIKLETTIR. BİRAZ DAHA ARTIRIRSWAN BUTCEYI KRON XC1000 ÖNERIMDIR. BU IKI BISIKLETIDE KULLANDIM SÜRÜŞ KEYFI GAYET GUZELDIR... TERCİH SENINDIR. HANGI BISIKLET MUTLU EDECEKSE ONU AL DERIM...
Sedona 711 in ağırlığı ne kadardı (kron'dan hafif olabileceğini pek zannetmiyorum ama)? Bir de vitesler shimano altus sanırım, Kron ve Astro'daki vitesler daha iyi değil mi?
Ben olsam kronu tercih ederdim. Sonuçta kadronun sağlamlığı tartışılmaz. Ağırlık olara da daha iyi. Biraz kullanır sonrada parçaları yüksellttin mi süper olur bence.
bende 2009 sedona borla kullanıyorum yaklaşık 3 aydır ve sonderece memnunum.size nacizane tavsiyem bisikletleri gidip yakından görün ve mümkünse bi test sürüşü yapın size en uygunu hangisi ise onu alın şimdiden hayırlı olsun
bunları kim nasıl tarttı bilmiyorum ama salcano krondan daha hafiftir,kadro olarakta daha iyidir,(salcano astro242 srd,kronxc 500 'göre)salcano astro 242 srd yi xc 500 e göre şiddetle önerririm..