Scudo Sports

Kron XC 1000 hakkında

sorduğun hata kardeşim tabiki KRONNNN TAVSİYE EDERİM BİANCHİDEN ÇOK DAHA İYİ OLUR

Scudo
Herkes gibi ben de KRON diyorum. Bianchi ile kıyaslamak bile gereksiz bence...

Kron arkadaşım,ben cok memnunum...

bi kron kullanıcısı olarak kesinlikle tereddütsüz KRON diyorum

bianchi track çok ağır bir bisiklet ben üst modeli olan dragonu almış olmama rağmen aklım hala kron gibi bisikletlerde...

tavsiyem kesinlikle kron alman...track'in yanına bile yanaşma..

bence kron bianchi den daha iii. bende oyumu kron'a veriyorum.

Kron tabiki... Bianchi Türkiye üretimi bisiklet alınmaz bu devirde...

Halil zeon hafif ama xc1000 ile kıyaslanamaz bence.
*ergonomisi daha iyi,
*daha sağlam,
tek kusuru 200gr (+-15) gr daha ağır.

benim şahsi görüşüm de yukarıdakilerle aşağı yukarı aynı..eklemek istediğim yorum, zeon'da üst boru uzunluğu (sele kelepçesi-furş yatağı mesafesi) daha makul olduğu için zeon'dur.xc1000 ve dolayısı ile 2000 ve 3000 bana biraz küçük gibi geliyor..

Zeon için ...Birkaç kullanıcının Genelde kadrodan gelen sesten mağdur olduğunu forumda okudum (araştır)

zeon hafif kadrodur ve oldukça sağlamdır
izmirden Fatih in Zeon la hareketleri videoları var bir forumda ararsın ;)

xc1000 e gelince
xc1000 - 2000 - 3000 aynı :D
sadece donanımları farklı

en kötü tabir ile :D
birisi Tofaş Şahin birisi Doğan diğeri Doğan SLX :D:D:D
kadrolarda boya farkı var sadece ;)

umarım yardımcı olabilmişimdir....

• Beğen
Tepkiler: Alican
Bencede Kron Benimde Bi Kronum Var Ama Aldigimda Modeli Silikti Ve Modelini Bilmiyorum Ama Memnunum O Yuzdende Kron Almani Onerrim Kardes

KRON kadroların modelleri (yazıları) vernik altıdır. Seninkisinin modeli nasıl silindi acaba?

diğer bisikletçi dostlarımızın dediği gibi kron un yanında bıanchi nin lafı bile edilmez tabiki kron

130 yıllık dünyanın en büyük firmalarından biri nasıl hiç olmuş müşterinin gözünde acı bir durum italyanların bundan heberi var mı acaba

sönmez amca ben soner efendioğlunun oğluyum bana xc 500 ün parçalarını söylerseniz mutlu olurum:)

@Ercan Bayram

XC1000-2000-3000 aynı değil. Bende öyle sanıyordum ama hiç beklemediğim bişey çıktı. XC1000 in kadrosu farklı ve 2000 ile 3000 inkiler ise aynı. Eğer öyle bişey olsaydı ben 1000 imi değiştirmek için bu kadar acele etmezdim;) :) Birde ekliyim 3 ününde amortisörleri aynı.

Geri