Scudo Sports

Kron XC 1000 hakkında

İki xc 1000 de bu yılın modeli,fark olarakta biri 24 vitesli diğeri 21 vitesli.

Scudo
Bildiğim kadarıyla bir farkda maşa farkı...280 ero olanda zoom maşa var,380 ero olanda ise suntour maşa var,yanılmıyorsam...:rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: ulas
@mazhar
Evet genel fark maşa ve aktarma sisteminde. 21 vitesli de arka dişli ruble olarak geliyor. (Kaset değil-Göbeğe vidalanan tip) Trek 3700'de olduğu gibi.
Göbekler Shimano değil. Maşa da kilitleme yok ve ekonomik bir model..Onun dışında pek fark yok.. Kadro aynı..İleride upgrade düşünürsen iyi bir maşa ve kasetli arka göbekle mümkün olur.(Tabi buna bağlı olarak diğer parçaların da değişmesi gerek) Upgrade düşünüyorsan bir üst modeli (24 V) olanı al derim..

Cevap için teşekkür ederim Gürsel Bey.
Sitenizde 21 vites olan versiyonunu gördüm.24 vitesli olan versiyonuda elinizde mevcut mu?

Özür dilerim ama bu ucuz olanın fiyatı ne kadar oluyor? Birde bir sorum daha olacak bu xc 100 xc 2000 ve xc 3000 in kadroları aynımı özellik ve agırlık olarak?

@bisikletcanavari

bende üç kadroyu da ağırlık ve özellik bakımından aynı olarak biliyorum. sadece boyaları farklı. xc1000 21v. ise 280 eu olmalı ;)

@goLdenskuLL
XC 1000 Bisikletin fiyatı 280€ 21 vites
XC 1000 Bisikletin fiyatı 380€ 24 vites
XC 2000 Bisikletin fiyatı 450€ 24 vites ön-arka disk
XC 3000 Bisikletin fiyatı 490€ 27 vites deore
Kadrolar 7005 aluminyum ve ağırlıkları aynı.

• Beğen
Tepkiler: H.Can DEMİREL
21 vitesliyi bilmiyorum ama benim 27 vitesli 12 kg olması lazım....
Benım bıldıgım bu :)

Bende 380 euro olanindan alacagim insallah bisah ihlastan sonra bana ucak gibi geliri serefsizim

Zaten xc 1000lerin 27 vitesli olmadıgını biliyorum aslında benimki orjinal parçaları değil ben sadece kadrosunu aldım xc 1000 olarak diğer parçaları değiştirdim...

Açıklama için teşekkür ederim :). Malum her gün onlarca soru geliyor bu yönde, şimdi yarın öbür gün okuyan üyelerimizden birisi çıkar da 27 vites XC 1000 bulamıyorum derse ortalık karışmasın :).

Anladım demek bu tarz sorula rçok geliyo he allah kolaylık versın :)
Benim aslında bisikletlerin özellikleri konusunda o kadar çok bilgim yok araştırıyorum ama çabuk unutuyorum :(
Bazı konularda unutkanlık sorunum var :D

@Megavolt

benim bildiğim kadarıyla 1 tane var. 100€ daha pahalı olan xc2000 olabilir. çünkü onların arasındaki fiyat farkıda 100€.

bencede 2 tane var ve bende 21 vitesli olan var ve baya baya iyi eylulde sonmezle akrsılasacagız dısk fren konusunda :)

kron xc1000 seçeneklerim arasında. Antalya'da (kumluca) oturuyorum biskletin resmini görmek istiyorum. adres olarak gösterilen site yapım aşamasında gibi. En yakın satış noktası.

http://img342.imageshack.us/img342/3907/304xc1000dosyadc7.jpg

Kron XC 1000

Double Butted 7005 Pro Comp Aluminyum kadro
Zoom Ayarlı Ön Amortisör.
Shimano Acera 21v. (vidalı aliminyum göbek)
Shimano Fren V-takımı (m4320)
Joy Tech Alüminyum Göbekler (civatalı)
Cane Creek Aheadset gömme çatal yatağı.
Zoom gidon boğazı
Zoom gidon, sele borusu
Setlaz "no slip" kaydırmaz Sele
IRC Avantage Pro 26 X 2.00 touring lastikler

280 euro

satıcılar donanımı değiştirme hakkına sahip
standart yok ....

ercan cok güzel detaylarıyla anlatmıs tesekkurler ercan cıgım,aynı xc 1000 21 vites bende de var ve cok memnunum birde bu xc 1000 2 farklı secenek sunuyor kullanıcılara birincisi 21 vites olan digeride 24 vites olan sanırım

• Beğen
Tepkiler: Ercan Bayram
Merhaba arkadaşlar,Bende'de Kron xc1000 24 vites olanı var çok memnunum yılan gibi kacıyor.Efor bisikletten aldım bu arada...

• Beğen
Tepkiler: Serkan Taşdelen
Geri