Scudo Sports

Kron XC 1000 hakkında

kesinlikle kron kıyaslama bile yapma

Scudo
kron bn bır bmx çı olarak mtb alsam kron xc 1000 13,5 inç derim cunku trial yapardım:D

allah izin werirse şubat bitmeden ben de bi bisklete kavuşmuş olucam we bu büyük olasılıkla xc 1000 olucak...
yanlız bu fiyat farklılıgı beni biraz düşündürdü açıkçası...bayideki indirmli fiyatı 300 euro olan bisikleti aşagıdaki adreste 250 euro ya satıyolar...
merak ettigm konu
1_bunun nasıl mümkün oldugu(yani donanım ile ilgili bi farklılık filanmı?
2_bu siteden aldıgım bi bisikletinde herangi bi garantisi warmıdır?(kadro garantisi vb.)..yani bisikletini efor bisiklet'ten almış birisi gibi benimle de ilgililenilr mi?

linki unutmuşm..gerçi bu link sitenin başka bölümlerinde de werilmiş ama olsun:)

uykum mu gelmiş..?sanırm ewet...
ahan da link (link)
(flood yapmış olmak istemesidm...pardon:)

@jerry_f

Belirttiğiniz sitede Efor bisiklete aittir.Oradaki fiyatlar +Kdv dir.Sitede satılan XC 1000 modeliyle Kron bayilerinden alacağın XC 1000 bisiklet arasında donanım ve garanti olarak hiçbir farklılık yoktur.Kron satış noktaları Türkiyenin en elit Bisikletçileri olduğundan dolayı ilgi konusunda herhangi bir sıkıntı yaşamayacağını biliyorum.

aydınma içn teşeküürler...ewden çıkmayı başarabilrsem bugn, çıkmassam da şubat bitmeden gelicem iişallah:)

we şubat bitmeden biskletime kavuştum..şubatın son günüde hem de..ama sanırm bu buluşmanın üzerinden 1 hafta filan geçmden birascık uzunca bi ayrılık beni bekliyo(ufak bi operasyon geçiricem de..)daha 2 gündür kron xc 1000 imleyim ama onu özliycem:) (bu arada,üşenmedigm bi zamanda biskletimle olan tanışmamı we ilk gün deneyimlerimi paylaşıcam:)

selamdostum bende diger arkadaşlarıma katılıyorum bencede kron biachi ile kıyaslamaz bile sacmalık diyorum

• Beğen
Tepkiler: Jelib10
Tercihim KRON mu olurdu bilemem ama Bianchi'nin bu modeli olmayacağı kesin. İkisi arasında kaldınsa KRON'u al ama TREK ve DRAG'ın da bu fiyat seviyesindeki modellerine de bir bak derim.

Ben de merak ediyorum seni Kadıköy'e bıraktıktan
sonra başına neler geldi :) . Otobüsü yakalıcam diye bi deneyemedim,
gitti, en iyisi sen onu bana ver bi süre, ziyarete geliriz seni.
Sönmez abi ve diğer çalışanlar çok yardımcı oldular,
kronla ilgili bütün önyargılarım kayboldu.
Xc4000lerde acayip gözüm kaldı bu arada İnşallah nasip olurda
bir tane edinirim.

orion neymiş ya:D Bugün lıcan yarın dağilcak... Krondan şaşmaa!

yarın aksilik olmazsa kron xc 1000 almaya gidiyorum

ha şöyle hamza arkadaşım orion neyki ya sakın gaza gelme...
KRON tabiki de ben de para olsaydı kron alacaktım ama olsun kron kadar iyi bi bisiklet aldım...HUSSAR...

Bizim milletimiz yani bisiklete merak salmayan milletimiz ya niye bu adi markayı aldın diyecek ama bisikletler içinde kaliteli olduğunu bilseler susarlar...Ben bu tepkiyi çok aldım...

HİÇ TEREDÜTSÜZ KRON TABİKİ de....

Bundan 2 ay öncesine kadar bende Kron un iyi bir marka olduğunu bilmiyordum :) Forumda bulunan arkadaşlar saolsun kaliteli bisikletleri iyi tanıttı bana. Buraya girip araştırma yapmış olmasam, şu an aldığıma çok pişman olacağım bir bisiklete biniyordum. Neyse ki tavsiyeler sayesinde xc 3000 aldım ve memnunum

• Beğen
Tepkiler: sönmez
Geri