Scudo Sports

Kron XC 1000 hakkında

Arkadaşlar hepinize yazdıklarınız için çok teşekkür ederim.
Siparişimi iptal edip tekrar uğraşmak istemedim , yapmış olduğum araştırmada da en uygun fiyatı onlar veriyodu. (530 ytl-24 vites)
Benim profesyonelliğe adım anlamında alacağım ilk bisiklet olacağı için çok heyecanlıyım.Şu an teknik olarak çok fazla bilgim yok onun için neler yapabileceğimi bilmiyorum ama öncelikle 17,5 inch olarak herhangi bir değişklik yapmadan kullanmayı planlıyorum , eğer memnun kalmassam tavsiyeleriniz benim için çok önemli olacak...
Tekrar Teşekkürler...
Bisiklet ile ilgili ilk deneyimlerimi paylaşmak için sabırsızlanıyorum..

Scudo
@erdemali78

Merhaba

İstanbul gibi alışverişin merkezinde oturuyorsunuz, Bisikletinizi online olarak satış yapan bir yerden yapıyorsunuz ve birinci yazınızda alış yaptığınız yeri kötüleyip ikinci yazınızda da, ondan uygun fiyat veren yok diyorsunuz.
Bu 2 yazınız arasında da bu siteden alış veriş yapmak isteyen arkadaşlarıda, tedirgin etmiş oluyorsunuz.

Bende bu siteden 3 kere Kron 1000 sipariş edip aldım Antalya daki arkadaşlarıma. Hiç birisinde de, sizin yaşadığınız gibi bir sorunla karşılaşmadım.
Alış verişinizi yaparken, online olarak size orada Not: kısmı çıkıyor oraya kadro boyunu yazmanız gerekiyor. Zaten ellerinde o kadro boyu yoksa sizin oraya yazdığınız, online satışta delil olarak kalıyor. Not kısmına birşey yazmazsanız tabi ki firmada elinde olanı gönderirir.

Bizler Antalya da olduğumuz için bu siteyi kullandık. Yoksa istanbulda olsak, direk satış mağazasından aynı şartlarla istediğimiz boy kadroyu alırdık. Hemde 27.50 Ytl tutan kargo bedeli de ödemeden.

Bisikletinizi güle güle kullanın. O kadro zaten size tam denk gelecektir.

Sevgi ve selamlarımla.

• Beğen
Tepkiler: Ercan Bayram
Bende o siteden en az 7-8 kere alışveriş yaptım
Nedense hiç sorun çıkmadı!!!

Hala da alışveriş yapıyorum
Yapmaya da devam ediyorum!

Daha geçenlerde de 2 parçam geldi mesela
hiçbir problem YAŞAMADAN!!!

Ender abimin dediği gibi sizler istanbulda iken online alıyorsunuz
bize çok garip geliyor...

Gidip görerek almak için nelerimi vermezdim ki!

ben en üstteki cevabımda
Nasıl olsa almışsınız edası ile cevapladım ama konunun boyutu bir şirketi kötülemek olamamalı!!!

Tamam sistemleri daha yeni kuruldu ve tam oturmadı

Sezonun açılma aşamasında distribitör konumundaki bir şirketten alışveriş yapmak kolay DEĞİL!

Yavaş yavaş site yerine oturacaktır...

hiçkimse başarı merdimenlerini 5er 5er çıkmıyor yavaaş yavaş ;)

Ercan...

Ben de oradan alışveriş yaptım;xc1000 almıştım. Kadro boyunu sana e mail le zaten soruyorlar,ben bu şekilde ilettim. En kötü tarafı kargoyu,indirim falan yani anlaşma yapmadan gönderiyor olması ben ist deyim ve yakl.27 lira kargo ücreti ödemek zorunda kaldım ama bu siteden başka ekonomik olarak xc1000 satan yer de yok onu da söyleyeyim. Ben 27 lira ücret de ödesem yine kardayım çünkü diğer mağazalar vade varkı ile taksit yapıyorlar ve vade farkı yoplamı da 27 liradan aşağı olmaz...

Güzel dilekleriniz çok için teşekkür ederim.:)
Benim amacım siteden alışveriş yapmayı planlayan arkadaşların dikkatli olması konusunda uyarmak ve elimden geldiğince bilgilendirmek çünkü bu forumdan ve diğer forumlardan da takip ettiğim kadarı ile bisikletonline.com hakkında çoğumuzun çok fazla bilgisi ve güveni yok.Artı bisikletonline.com site yetkilileri de eğer bu forumları takip edip eksikliklerini düzeltirlerse bence onlar için de faydalı olur.Başarı merdivenlerini beşer beşer çıkmaya gerek yok sadece belli uygulamaları doğru yapmanız yeterli;)
Alışveriş yapmış olduğum sitedeki problemler yüzünden suçlu ve bir şirketi kötüleyen biri durumuna düşmem benim için biraz üzücü oldu açıkcası. Problemlerin saklanarak değil paylaşılarak düzeltileceğine inanıyorum.Araştırdığım kadarı ile benimkine benzer problem yaşayan sadece benim bildiğim 3-5 arkadaş daha var.Hatta ben sitenin ulaşabileceğim numaralarını bu tarz forumlarda konu ile ilgili şikayetlerini belirten arkadaşlar sayesinde buldum ve benim için de çok faydalı oldu.
Bunun dışında internetten alışveriş benim için bir zevk ve büyük kolaylık.Bu olayı abartmış durumdayım , yemek dahil herşeyimi internetten sipariş veriyorum.İstanbul da yaşayanların herşey ellerinin altında olmasına rağmen bazen onlara ulaşmak büyük ızdırap ve özellikle stres kaynağı olabiliyor.(trafik , taşıma problemi , yoğun iş hayatı nedeni ile zaman kaybetme korkusu, vb...)Ve internetten alışveriş de benim için şu ana kadar en stressiz olan yöntem :)
Bisiklet bütün bu stres kaynaklarından arınma yöntemim olacak , umarım...

Herkese sevgiler ,keyifli sürüşler

ben bakırköyde metin bisikletten aldım piyasaya göre fiyatı uygundu 1 sene filan olmustur alalı cok memnunum

sitede hazır bir script kullanılmış adamların ciddi ve güvenilir olmadıkları sitelerinden belli site banner ındaki xcriptin hazırlığından kaynaklanan firma isminiz ve logoyu buraya yazın yazılarını bile değiştirmemişler bence internetten alışverişte biraz daha dikkatli olunmalı ayrıca forumda birsürü saygın bisiklet firması linki ve bilgileri var en ucuz onlarda olmalı zaten onlarda hep aynı fiyatsa demekki bu linkteki sitede bi kuşku var;)

Arkadaşlar eminönünde doğubankın arka sokağında kron bayisi var,fiyatlar 400 liradan başlıyor.Kronun siyah renkli bir modelini sormuştum,xc 1000 olabilir.

ikisinide kullandım ve hiç düşünmeden xc 1000 derim ver parayı için rahat olsun :)

ilk mtb'em xc1000 tavsiye ederim.hiç sorun çıkarmadı bana kullandığım sürec içinde şimdi xc3000 kullanıyorum çoookkk ama çooookkk memnununum..

Arkadaşlar ankarada erdoğanbisiklet haricinde kron satan bisiklet mağazası yok sanırım (yani en azından ben öyle biliyorum, saatlerdir netten araştırıyorum). Erdoğan bisiklet'te de kron xc 1000 modeli mevcut değil. Ankara içinde bu modele sahip olabileceğim bi mağazadan haberdar olan varsa, yardım etmelesini rica ediyorum. şimdiden teşekkür ederim hepinize..

Hiç anlamadığım bu konuda acele cevap verebilirmisiniz acaba? Zira Trekte kampanya var, ve yarın bitiyor?

Trek 3xxx serisi Kron XC 500 klansmanında...

Trek 4xxx serisi Kron Xc 1000-3000 klansmanında...

Trek 6xxx serisi Kron XC 4000 klansmanında...

İkisi arasında kaldıysanız Kron XC 1000 alın ama ben olsam Sedona'lara da bir bakardım...

Kron XC1000 ile Trek 3900 karşılaştırılamaz. Kron xc1000 daha kaliteli donanıma sahip.

Bilgiler için çok teşekkürler, bir seçeneği çıkardık. Araya Sedona girdi. XC1000'in özelliklerine yakın olan sanırım, SD711. Bu ikisi hakkında biraz daha bilgi veremilmeniz mümkünmüdür? 4 arkadaş, Kararımızı netleştiriyoruz. Şimdiden teşekkürler.

Selam
Bisiklet hevesiniz kalıcı olacaksa, daha üst donanımlı bisiklet almayı tercih edin.

@kıvanc kaynak

550 ytl civarında. Ana bayisi Efor Bisiklet. Forumda iletişim bilgileri mevcut. Arayıp gerekli bilgileri kendilerinden alabilirsin.

Geri