Scudo Sports

Kron internet sitesi ve bayilikleri

sana kaç tane lazım ewet var olmaz mı her marka bisiklet temin edilebiliyor özkayalar bisiklet service de saygılar

• Beğen
Tepkiler: gnutheory
Scudo
Bildiğim kadarıyla Kayseri'de Kron bayisi yoktu.Bazı yerler sanırım kadro teğmin edip size toplama bisiklet sunuyorlar.Ama bu hem maliyeti artırıyor hemde sanırım kredi kartına taksitli alışveriş bu yerlerde mümkün olmayacaktır.
Bence imkanınız varsa Ankara/İstanbul yada İzmir artık size en uygunu hangisi ise gidip ordaki bayileri gezip size en uygun bisikleti almak en mantıklı ...Hem daha profesyonel açıklamalar edinirsiniz hemde büyük firmaların size sunduğu fırsatları değerlendirirsiniz.
Gitme fırsatınız yoksa internet üzerindende alım işlemini gerçekleştirebilirsiniz.Hatta bazı firmalar ürünü size bedavaya kargoluyorlar(Bknz Erdoğanlar bisiklet)

arkadaşlar 3 hafta önce kron xc 2000 bisiklet topladım. üzerindeki kertenkele çok güzel. ancak bunun nette fotosunu bulamadım.(telfnla çekiver diyeceksiniz.çektim. ancak öyle işime yaramıyor.):D

fotoğrafı düzgün çektiysen belki vektöre çevirilebilir.vektöre çevrilince bozulmadan istediğin boyutta logo elde etmiş olursun.

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
arkadaşlar bana göre hazır bisiklet iyidir ama fiyat konusundan dolayı daha pahalı o yüzden toplama bisiklet almak istiyorum ben normal amatör bisiklet severim ve uzun yol için almak istiyorum. 1000 ytl yi geçmemesi benim için iyi olur 2 adet alacağım. ağırlık konusu benim için çok önemli 11 kg kesinlikle geçmemesi lazım. böyle bir bisikleti nerden toplayabilirim veya alabilirim. şimdiden tşk ediyorum herkese hayırlı bayramlar.

• Beğen
Tepkiler: sedat
Arkadaşım E-bisiklet.net Kron satmakta ve Ankara'da. Toplama konusunda yardım edeceklerdir uğrarsan.;)

pazartesi günü xc 2000 toplamam tamamlanmış olacaktır :) maliyeti 850 ytl civarına geldi agırlıga o kadar önem vermedim...

istanbul'a işin düşerse sanada toplama yapabiliriz aynı fiyata

fotografları pazartesi veya salı günü koyarım foruma

fotosunu güzel bi şekilde çektim. vektöre çevirebilirsin demişsin. nasıl çevirebileceğimi bilmiyorum. bisikletlerimizin resimleri bölümünde "eskşisehirli kırmızı şimşek" adıyla resimlerin arasonda var kertenkele resmi. oradan yaparsan sevinirim ben.

benim aklımda aslında xc 3000 var benim için agırlık çok önemli. uzun yol amaçlı alacagım. fiyatları fark ettiği için bazı parçalarda değişiklik yamayı düşündüğüm için toplama olsun istedim. bazı arkadaşlar xc 5000 topluyor 1000 ytl ye bende öyle toplama şansım veya yer varmı diye sormuştum ankarada ilginize tşk ediyorum.

xc 5000'i 1000 ytl ye toplaman imkansız gibi bi şey kardes eger oyle bi yer bulursan banada haber ver :)

Logoyu özel mesaj olarak gönderdim -

Ayrıca '' Logoyu çizebilirsin , Corel de çizilio Vektore çevirebilirsin'' gibi tavsiyeler ilginç geldi bana.

Bahsedilen programlar paint ile aynı seviyede tutuluyor olsa gerek...

Logo gitmiştir...

Saygılar...

@recep24ank

merhaba,
biz e-bisiklet olarak size yardımcı oluruz isterseniz pazar günüde açığız.
teşekkürler.

çok teşekkür ederim. tam istediğim şeyleri yollamışsın bana. o kadar aradım fakat bulamamıştım. ellerin dert görmesin.

@Halil Uygunpaint sadece pixelli olan resimleri açıp editleyebilir ama coreldraw veya adobe illustrator kullanarak hem vektör hem de pixel grafikler editlenebilir.bu arada ben kertenkele logosunu kendim için de istiyordum acaba bana da mesaj olarak gönderir misiniz?ya da buraya eklense veya bisikletforum logo kolleksiyonu topiğine eklense daha iyi olabilir.

• Beğen
Tepkiler: Dinçer ÜNSAL
@BLOODorBLOOM

Bu leziz ve aydınlatıcı açıklaman için teşekkür ediyorum..

Ekleriz burayada ekleriz...

tşk ederim yardımlarınız için o zaman ben e-bisiklete geleyim. hafta sonu bir aksilik olmassa mutlaka gelirim gelemessem hafta içi kesin gelirim. tekrardan tşk.

Geri