Scudo Sports

Kron internet sitesi ve bayilikleri

Karşıyaka'daki Seda Bisiklet'te Kron satılıyor.

Scudo
Bildiğim kadarıyla Seda Bisiklet uzun süredir Kron satmıyor... Bundan sonra da satmayacak gibi...

@serdarthenever
Evet satmayacak biliyordum bende ama en azından 2008 model xc2000'i orada bulabilirsiniz. (diğer modelleri bilmiyorum)

bence internet üzerinden örn.erdoğanlardan alışveriş yapabilirsiniz orası çok güvenilir.Zaten kron almakla iyi bir tercih yapmışsın pişman olmazsın.Şimdiden hayırlı olsun.

Merhaba,

antalya'nin neresinde KRON satan var ?
yakindan gormek isityorum...

tskl'er

antalya veya manavgat'da xc1000 olan varsa sevinirrim gorussek....
yakindan gormek istiyorum :)

kron XC1000 gittikce hosuma gidiyo :)

olmassa internet"den siparis vermem lazim....

kimden aliyim ? ucuz olsun :) ve elinde olan bisikletci olacak ltf...

tsk'ler

• Beğen
Tepkiler: mavihan
İnternet bakımından metin bisiklet var,velespit var.( ama önce varmı diye sormak lazım)bende xc1000 kulanıcısıyım süper alet fiyat/performans bakımından

erdoğanlar bisikletten verdiğim sipariş kaç günde bana ulaşır?

erdoğanlar bısıkletten verdiğin sipariş ertesı gun elınde olur kardeşim verdiğin gun urunun hazırlanıp kadrgoya verılıo bende erdoğanlar bısıkletten sedona aldım gayet memnunum kardeşimm umarım yardımcı olmuşumdurr

• Beğen
Tepkiler: bikermiker
Arkadaşlar İstanbulda Kron satan bayiler ve taksit imkanlarını bilen ve paylaşan olursa çok sevinirim...

efor bisiklette xc1000 sormustum 580 ytl peşin 640 ytl falan da 6 ay taksitli oluyor

ArkadaŞim Saka Xc 1000 Metİn Abİ De Var İlgİlİlere Duyurulur

merhaba...
ben de ankarada nerede kron bulabilirm diye sorsam..

arkadaslar koskoca izmirde kron satan bı magaza vardı(seda bisisklet) o da artık satmıo.ben kron xc 500 alcam ama ınternet tı kargoydu urasmak ıstemıom.bildiğiniz kron satan bi magaza var mı izmirde.yardımlar için şimdiden sağolun.çok ihtiyacım var lütfen bi mağaza yazın daha fazla beklemek istemiyorum.

mrb arakdaşlar kayseride kron satan bayi varmı acaba ben aradım bulamadım ilginiz için şimdiden teşekkür ederim

Geri