Scudo Sports

Kron internet sitesi ve bayilikleri

Scudo
Arkadaşlar sabah işe gelirken bayat pazarında dükkanı olan bir arkadaşım var ona güzel bir bisiklet gelirse haberim olsun filan demiştim 1 kaç hafta önce, bu sabahta gel dedi sana güzel bir haberim var güzel bir bisiklet buldum filan dedi bianchi ares çift amartisörlü bişi 120 ytl ye al dedi gerçeği 400 ytl miş iyi dedim ben sana öğlen haber veririm filan dedim işyerine geldim bisiklet hakkında bilgi edinmeye başladım karşıma bu forum sitesi çıktı bir anda bisiklet hakkında tüm düşüncelerim değişti.. yani uzun lafın kısası bir çok arkadaşın tavsiye ettiği gibi kron xc 500 almaya karar verdim bu bisikleti googleden arattım ama eskişehirde satan bir yer bulamadım ikinci el yada sıfır farketmez bu konuda bir bilginiz varsa sevinirim.

Eskişehirde akın bisiklet var bi ara kron satışı vardı ama hala satıyomu bilmiyorum...savaş caddesinde akın bisiklet, bi gidip danış istersen..
iyi forumlar..

dostum bende kocaelide okuyom izmitte kron satan biyer yok sen en iyisi ada ekspresine atla git istanbula sirkecide efor bisiklet kron dispiritörü ordan alırsın

merhaba arkadaslar kron forma var midir? varsa nerede satiliyor? tesekkurler

birsuru kron kullanici var yapsa uretici firma satar kanimca...

bahsettigim aslinda sedonanin formalarini gordum bugun cok guzel gorunuyolardi ordan dedim kron forma var mi die

Kron forması yok, Kron takımındakiler Shimaofoma üzeri baskılı forma kullaıyorlar. Sedona formaları ise bayaa kaliteli kumaş olark öneririm...

• Beğen
Tepkiler: mzgrknc
http://hasimokyay.googlepages.com/kronforma.JPG

Bunlar Kron firmasına ait formalar değil, sadece abim ile bana yaptırdığım formalar.
Elimde imkan olduğu için arkasına aplike nakış yaptırdım ve ön tarafında da göründüğü gibi kan grubu ve isim yazdırdım. Türk bayrağını da unutmamak lazım tabi ;)

Ama arkadaşın vermiş olduğu linkte, konu başlığını açan arkadaş bu iş ile ilgilenmekte. Onunla irtibata geçmende fayda var.

@okan

yoqqq yerine YOK kullanırsak daha güzel bir anlatım olur sanırım.

arkadaşım kron almakla kesinlikle doğru bir seçım yapıyorsun çok mütiş bir bisiklet bence pişman olmayacaksın bundan emın ol

bence de çok satar çünkü kron kullanıcıları çok bende kron kullanıyorum öyle birşey olsa ilk müşerisi benim

Kronu üreten efor bisklet ve kron'un kendi sitesine bakmama rağmen Kron bayilerini bulamadım acaba izmirde Kron bisikletlerini nerde bulabiliriz?

sanırım izmirde kron satan mağaza bulunmuyor. ama sedona, specialized, bianchi, atala, whistle, geotech, connandale, mosso, trek... aklıma ancak bu kadarı geldi :eek: bu marka kadroları satan bisiklet mağazaları var. internetten alışveriş yapmak istemiyorum diyorsan bu bisikletlere bakabilirsin. ama internetten de oldukça güvenli alışveriş yapabileceğin mağazalar var. izmirden bir arkadaşımız kron bisikletini internetten (yanlış hatırlamıyorsam erdoğanlar bisiklet) sorunsuz bi şekilde aldı;)

Geri