Scudo Sports

Kron bisiklet kadro, maşa, model vb. konular hakkında

Geçen yanımdan geçti birtane durdurup sormaya çekindim açıkcası , bilgisi olan arkadaşlar bilgilerini paylaşırsa güzel olur gerçekten.

Scudo
ömür boyu garantilide bu garantininde bikaç şartı oluo.en öenmlisi kadronuz amacı dışında kullanılırsa direk garanti dışı kalıo.mesela 13,5'' kadrolu xc1000 alıp onunla street trial yapar ve kadroyu kırar/çatlatırsanız kesinlikle yenisi verilmiyor !!!

• Elektrikli Bisikletler
Pek tavsiye etmesek de ne yazık ki bir bisiklet modeli. Aslında bu tip bisikletler çok kullanışlı değildir. Çünkü çok çabuk arıza yapmakta ve de yedek parçası bulunmamaktadır. Gerçek bir sürüş keyfi yaşamak istiyorsanız diğer bisiklet modellerini tercih etmelisiniz.

Delta Bisikletten alıntıdır.

elektirikli bisiklet hiç hoş gelmiyor. pedala basma zevki yaşamadıktan sonra ne zevki kalacak bisiklete binmenin.

• Beğen
Tepkiler: lindemann
Elimdeki gazetede bir reklam var.
Daha başka bir marka.
Aktarıyorum:

Pedal çevirmeye son!
Tek şarjda 50km menzil,saatte 30km hız.
Sessiz ve güçlü motoru ile ideal ve çevreci çözüm
Fiyatı 790ytl.

Ya aslında güzel birşey olabilir ürün.Gerçekten çevreci bir çözüm ancak "pedal çevirmeye son" yanlış bir slogan olmuş.Keşke havayı kirletmeye son veya benzine son gibi birşeyler olsaydı.
Menzili falan güzel ama yokuş yukarı performansı düşüktür bence.Gerçi artık daha güçlüleri,daha düzgün tiplileri(mobilet tipi) çıktı bunların.Alınabilir aslında günlük ulaşım için.Mobilet alternatifi olabilir hatta,benzin parası vermeyeceksin en azından.Şarj olayında evde elektrik sarfiyatını çok etkilemiyormuş bunlar.Gelişimlerini göreceğiz.

Not:Sevindirici haber.Kask hediye olarak veriliyor.

Merhaba arkadaşlar: Belki forumda yazılmış olabilir ama hiç rastlamadığım için yazıyorum o yüzden kusura bakmayın. Kron bisiklette kullanılan alaşım nedir bunu merak ediyorum teşekkürler..

6061 nedemek ? alüminyumun farklı bişeyi gibimi ? =)

bu sayılar laşaımların değerliklerine göre değişmektedit alüminyum ver karbon kadrolar mevcut

@Hattori Hanzo

2008 ve sonrasını bilmiyorum ama 2006 yılında yeni (ve bence en güzel)tasarımlarıyla görücüye çıkan XC1000, XC2000 ve XC3000 modellerinde iki defa dipçiklenmiş 7005 alüminyum kadrolar mevcuttu (Ben de bu kadrodan kullanıyorum). XC4000'in kadrosu ise üç defa dipçiklenmiş 6066 alüminyumdu:

(link)

Bendeki 2004 de 7005 aluminyum, 6061 Kron var mıydı yahu?

@tayfur

Kron'da 6061 kadro kullanıldığını hiç duymadım ben de...

Arkadaşlar birde ''dipçik'' olayını merak ediyorum.İki veya üç kez dipçiklenmesi nedir? Hazır konuyu açmışken bunuda sormuş olıym.Cevaplarınız için teşekkürler...

• Beğen
Tepkiler: tuncdemir
@swattr

ayrıntılı olarak bilmemekle beraber, dipçikleme kadronun daha hafif, daha sağlam, daha rigid olmasını sağlıyormuş.Yani üç kez dipçiklenmiş olanlar iki kez dipçiklenmiş olanlardan daha sağlam,hafif ve rigid.

daha ayrıntılı bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim..

Bu Tg maşalar hakkında bilgisi olan var mı ? ( ben ilk defa duydum )

Geri