Scudo Sports

Kron bisiklet kadro, maşa, model vb. konular hakkında

bende 2007 xc 1000 var ben de cok memnunum 1 yıldır hiç bir sorun yaşamadım

Scudo
arkadaslar bende kron düşünüyorum XC1000 aslında sedona 711 di ama kalmamıms hiç biyerde dedim en iyi kron XC 1000 alıyım

birşey sormak istiyorum bisikletin ağırlığı ne kadar ve nasıl sürüş olarak??

Arkadaşlar Kron markasının kadroya ömür boyu garanti verdiği doğru mu acaba? Yoksa benmi yalnış duydum.

@mutlu1984

öyle birşeyler duydum ama tam olarak bilmiyorum....başka yorum yazan(size yardımcı olan birileri olur insallah)

Hemen yorumumu ve bilgiyi vereyim evet omur boyu garantili ve denilen su kadro 10 yil sonrada kirilsa goturup yerine yenisini aliyorsun :) ben bununla ilgili yazili belge aldim onlardan yani sozlerinin arkasinda duracaklardir yoksa vermezlerdi

Kron, kadrolarına ömür boyu garanti veriyor.. kırılma çatlama vs..

Çoğu kişinin Kron'u tercih etmesinin nedenlerinden biri de bu ömür boyu garanti olayı.

@cagcagim

Kron omur boyu garantiyi sadece kadrosuna veriyor. Komple omur boyu garanti Cannondale ve Trek'te var.

Tabii bu durum fiyatlara yansiyor. :)

slm. arkadaşlar elektrikli bir kron almayı düşünüyorum. kullanım, teknik özellikler, garanti, fiyat gibi konularda bilgilerinizi aktarmanızı rica ediyorum.

@ApriL

Cannondale ve Trek'in de Kron gibi yalnızca kadrolara ömür boyu garanti verdiğini sanıyordum. Bilgilendirmen için sağ ol :)

@cagcagim

Rica ederim. Bende dun bu basligi okumadan birkac saat once ogrenmistim. :)

bende kron firması kapandı diye duydum dikkat ettiyseniz 2009 modellleri falan hiç konuşmuyo kapanan firma ömür boyu garanti verse nolur dimi ama ... tabi bu sadece bi duyum

Bu kadro işi mesela kron xc1000 aldım onun kadrosu ömür boyu garanti dimi
yoksa sadece kadro alıncamı ??

dostlar ben de kron aldım ama garanti belgesi vs. vermediler..
zaten ömür boyu garantili belgeye ne gerek var gibi bi durum mu oluyo, noluyo?:S :D

Geri