Scudo Sports

Kron bisiklet kadro, maşa, model vb. konular hakkında

Scudo
Tatli olmus. Sönmez Abi'nin daha önce koydugu grafik tasarima göer fotograf cok daha güzel, canlisi daha da güzeldir eminim.

Ama bana sanki baska bir bisikleti animsatti :)

http://img84.imageshack.us/img84/3221/agreegtcracechorusqw9.jpg

TopGun(TG), SR Suntour dan sonra dünyanın en büyük amortisörlü çatal üreticisidir. Manitou ve Magura gibi ünlü markalara (fason) iş de yapar...

• Beğen
Tepkiler: Cem Erdoğan
bisiklet gerçekten çok çekici en kısa zanamda parşa listesi eklenirse çok sevinicez

Gerçekten çok güzel..

ugur gercekten tebrik ediyorum verilen emegi biliyorum ve devamini bekliyorum ayrica mtb lerden guzel yorumunada katilmiyorum burda firmanin daha iyilerinini ureteceginin kaniti duruyor uzatmaya gerek yok

bisiklet gerçekten çok güzel elinize sağlık acaba şu an satışına başlandımı ?

@ApriL

başlığı incelerken dikaktimi çekti benim de, bir kaç arkadaş gibi ben de bunu bilmiyordum. Belki o trek veya cannondale kullanamayacam ama bilginin nesi kötü ki :)

ayrıca kronun kadroda ömür boyu garantisi olduğunu da yeni öğreniyorum
bu forumu seviyorum yaw :):)

@TIGERSHARK

Kron kapanmadi boyle bir durumda soz konusu degil. Hatta daha 2 gun once en yeni kadrolarindan XC4000 aldim

Ticari firmalardan bir firmamizda ayni bunu yazmisti.
Kron kadrosuna omur boyu garanti biciyor bu dogru ama yukarida bir arkadasimizin yukarida aldigi bisiklet icin garanti belgesi verilmemesi ve bunu arkadasimizin talep etmemesi cok yanlis nereden hangi marka alirsaniz alin garanti belgesi sizin hakkinizdir

Kadro kullanim amaci disinca ve bilincli sekilde kirilmissa bu garanti kapsamina girmiyor ama geriye kalan butun problemlerde Kron kadrosuna omur boyu garanti veriyor

Kron yanında, Cannondale , Trek , scoot'un bazı modelleride ömür boyu garantili ;)

mesala benim kadrom kırılıdı değişmedi çünkü xc kadrosunu dj street de kullandım

Geri