Scudo Sports

Kron bisiklet kadro, maşa, model vb. konular hakkında

Sedona da Kron da Türk markasıdır. Toyota da Japondur ama Adapazarında üretiliyor :D

Scudo
@Mithrelios

klavyemde euro sembolune en yakın o vardı zaten basa koymadım için fark edilir sanmıstım

@bicycle16

türk malı oldu söylensede işçilik ve üretim maliyeti daha düşük olduğu için bi çok firma çinde üretim yapıyor tabi kendi kalite standarlarında kronda muhtemelen çinde üretiliyodur

Kronlar haftaya çıkıyormuş, bilgi sağlam yerden ;) :rolleyes:

arkadaşlar ben kron almaya niyetliyimneden derseniz kronlar en iyi kadro gibi geldi bana nedeni ömür boyu kaynak garantisi var

xc2000 bu hafta gelcek dediler pazartesi baklım gelir se resimleri yollarım

Merhaba Caner

Yaklaşık 2 aydır Kron xc500 kullanıyorum. Adadalarda zor parkurlarda kullanmama rağmen henüz bende Polenezköy parkuru için acaba diyorum :)
Güzel bir bisiklet, madem 600 ytl yi gözden çıkardın Kron xc1000 almak dajha mantıklı :)
Hoşçakal

slm ilse ben kron xc1000 almayı düşünüyorum.Ama kronların kadrolarında bi sorun varmış bu konuda bilgin var mı?

@sporcu17

siyah olanı güzel kadroda sorun yok sanırım xc1000 bence xc2000 den daha verimli xc2000 beklediğim gibi cikmadı.

zamanında geçen sene kron alan yaşamış bu zamanda çok pahallanmış haşim işcanda da var öyle numune fln, 775ytl gördüm kronxc1000in fiyatını

xc2000e 900ytlye bedel fiyat biçmişler, yok artık!

Herkese merhaba ben sitenize yeni üye oldum eski bir bisiklet sürücüsü ve imalatcısıyım fakat üç tekerletli çocuk bisikleti imalatcısıyım eski bi salcanom var iniş bisikleti çift amortisör fakat ben bisikleti şehir içinde kullanıyorum ve 90 kg ım haliyle çok yoruyo beni bende kron ct 1000 almayı düşünüyorum sorum

alternatif olarak gösterebileceğiniz bir marka varmıdır
bu modelin üzerinde kutusundan çıkması gereken parçalar marka var modelleri nedir
bide bu model 28 cant olduğundan ön amortisör sordum yok dediler 28 veya 29 cant a uygun ön amortisör tavsiye ediceğiniz

son sorum ayna kollar ön arka vites attırıcılar neye göre sınıflandırılır yani mtb veya ctb gibi sınıflandırma shımano markasında kalite neye göre sınıflandırılıyo ve en kalitelisi hangi modelden başlar

çok uzun oldu kusura bakmayın şimdiden teşekkürler

tekerleriniz düz bassın

alternatif burada hem de 28" maşasıyla

diğer alternatifler için ikinci el bölümü city bike bisiklet-yedek parça kısmında

forumda citybike diye bir başlık var orayı araştırabilirsinz ayrica önerebileceğim marka sedona 311 o dabir şehir bisikleti
kolaygelsin

xc 1000 dört dörtlük bir bisiklet çok sağlam v dayanıklı hiçbir sorun yok

xc 1000 300 € yapmazki ne alıyonuz 300 ytl dir o xc 1000 denilecek meret

çıktı yaw. XC 5000 var artık. bir tane xc 1000 aldım. tam o sırada vitrinde duruyordu. fiyatını sordum. sanırım full xtr olacak 3500 ytl dediler.

Geri