türk malı oldu söylensede işçilik ve üretim maliyeti daha düşük olduğu için bi çok firma çinde üretim yapıyor tabi kendi kalite standarlarında kronda muhtemelen çinde üretiliyodur
Yaklaşık 2 aydır Kron xc500 kullanıyorum. Adadalarda zor parkurlarda kullanmama rağmen henüz bende Polenezköy parkuru için acaba diyorum
Güzel bir bisiklet, madem 600 ytl yi gözden çıkardın Kron xc1000 almak dajha mantıklı
Hoşçakal
Herkese merhaba ben sitenize yeni üye oldum eski bir bisiklet sürücüsü ve imalatcısıyım fakat üç tekerletli çocuk bisikleti imalatcısıyım eski bi salcanom var iniş bisikleti çift amortisör fakat ben bisikleti şehir içinde kullanıyorum ve 90 kg ım haliyle çok yoruyo beni bende kron ct 1000 almayı düşünüyorum sorum
alternatif olarak gösterebileceğiniz bir marka varmıdır
bu modelin üzerinde kutusundan çıkması gereken parçalar marka var modelleri nedir
bide bu model 28 cant olduğundan ön amortisör sordum yok dediler 28 veya 29 cant a uygun ön amortisör tavsiye ediceğiniz
son sorum ayna kollar ön arka vites attırıcılar neye göre sınıflandırılır yani mtb veya ctb gibi sınıflandırma shımano markasında kalite neye göre sınıflandırılıyo ve en kalitelisi hangi modelden başlar
çok uzun oldu kusura bakmayın şimdiden teşekkürler