Scudo Sports

Kron bisiklet kadro, maşa, model vb. konular hakkında

Sen duyduğuna göre yalandır :D

İnşallah, hadi bakalım.Çatladık yahu ! Çıkacaksa çıksın artık, kadro alacağım ona göre.

Scudo
Geç bile kaldılar. sezon açıldı insanlar bisiklet veya kadro almak için kıpırdanmaya başladılar. Şimdi tüm modeller mağazalarda olsa fena mı olurdu.

arkadaşlar bugün efor bisiklete uğradım kron xc1000 almak için ama alamadım 2008 modeller hala daha gümrükteymiş önümüzdeki hafta satışa sunulcakmış yanlız kötü bi haberim var zam gelmis xc1000 300£ du şimdi 320£ olmuş peşinde ödemede %10 iskonto yapıyorlar ilgililere duyurulur:D

ingiliz poundu değil euro(€) olacak sanki fiyatlar. eğer £320'ye satmaya kalkarlarsa zira kimse almaz saniyorum.

ben de bu gün efor bisiklete gittim xc1000 in fiyatını sordum 320 euro dendi ve pazartesi satışa sunulcakmış

pzts cikacakmis piyasada nasi bisi olduguna dair foto yok doru duzgun bilgi yok devlet sirri gibi saklaniyo yeminle :d fbi mi pazaliyo bu sene kronlari?

• Beğen
Tepkiler: Bulunmaz ve mecaoz
@mzgrknc

hakkaten haa bi foto bişi koyar insan onceden reklamını yapar:boese157: :boese157: :boese157:

kronu pazarlayanlara akil ogretmek haddimiz degil de adamlar iphone u 2 sene pazarladilar cikinca olay oldu

• Beğen
Tepkiler: Bulunmaz
@mzgrknc

Bisiklet almayı düşünen birçok bisikletsever 2008 model Kron'ları ortada göremeyince Sedona, Mosso, Ameoba gibi diğer güçlü markaları tercih etti... Kron'un bu gecikme nedeniyle pazar payını belli ölçüde kaybettiği gün gibi ortada. Ancak ithalatta bir sorun yaşandığını tahmin etmek de zor değil.

Bence de çoktan tanıtım faaliyetlerine girişilmeliydi, 2008'i neredeyse yarıladık. Hiç olmazsa kadro resimleri temin edilebilir, ilgili web sitelerine bilgilendirici açıklamalar konulabilirdi diye düşünüyorum. Bu bakımdan, tanıtım konusunda en başarılı yerli üretici olan Aslı Bisiklet örnek alınsa hiç fena olmaz...

Her şeye rağmen, Kron markası Türk bisikletseverler arasında hala çok popüler... 2008 modelleri piyasayı sallayacak mı yoksa fiyasko mu olacak, biraz daha sabredip göreceğiz...

@utkuidikut

Bu yorumu yapma nedeninizi açıklarsanız hepimizi aydınlatmış olursunuz...

işin aslını astarını bilmeden bitmiştir demek çok yanlış
ürünün en azından fotoğraflarının gösterilmesi iyi olurdu geçen seneki ürün tanıtımı güzeldi ve başarılıydı bende önceden beğenip kron almıştım

Ara gaz verdim arkadaşlar Kron ları yapan firmaya sedona aslıya rakip çıksında rekabet artsın. Zaten TR de fiyatlar kar edelim diye şişirilmesi anormal.Hem ne bu euro fiyatlar liramız nerde bizim.

Kron'un hiçbir parçası Türkiye'de üretilmiyor:) Bunu bilmiyor olamazsınız...

Geri