Scudo Sports

Kötü düştüm :(

@tuninger_haa

teşekkürler.
ben de düzlükte olduğuna seviniyorum zaten :)
yokuşş..:Skull-175 :Skull-175

Scudo
Yasin abi şimdi gördüm başlığı gerçekten büyük geçmiş olsun en kısa zamanda sağlığına tam olarak kavuşman dileğiyle..

• Beğen
Tepkiler: otec
Geçmiş olsun Yasin'cim ucuz atlatmışsın.
Arkadaşlar çok takılmayalım böyle şeylere malzemedir kırılır, bozulur her zaman her şey insanın başına gelebilir (bisiklet dışında da), Kaskımızı takalım kurallara uyalım bisikletimizin bakımını yapalım, çok eskiyen parçalarımızı değişelim, duamızı edelim, gerisi allaha havale...

• Beğen
yasin bey buyuk gecmis olsun

acil sifalar

• Beğen
nazara gelmişin yasin gecmiş olsun
umarım bir an önce iyileşirsin

• Beğen
geçmiş olsun

Öncelikle çok geçmiş olsun..

Bana bu kırılmanın nedeni malzemeden kaynaklanıyor gibi geldi.Döküm gibi demişsin bu malzemenin kırılma şekline bakarsak gevrek bir malzeme olduğunu anlayabiliriz.Bu tarz malzemelerde çok fazla esnemediğinden daha çabuk yorulur ve kırılır.Zaten sende çok uzun süreden beri kullanıyormuşsun.

öncelikle çok büyük geçmiiş olsun ama gidon düz yolda nasıl kırılmış bende hayret ettim

ha bu arada bence toplu bi kurşun felan döktürün nazar değmiştir :D:D:D:D:D

tabi espriydi eskiyen parça doğal olarak kırılır :D iyi forumlar ve lütfen dikkat !!

• Beğen
Harbiden ilginç olmuş hani zıplasan falan neyse de durduk yere kırılması gerçekten ilginç.

Ben de bugün durduğum yerde maşayı esnetirken birden gidon boyunun içinde döndü meğer cıvataları sıkmayı unutmuşum, bunun hızlı giderken bi kaldırımdan zıplamayı denediğimde olduğunu düşünüyorum da pek iç açıcı gelmiyor.

• Beğen
geçmiş olsun kardeşim..kötü bişey olmadı inş. kırık falan

• Beğen
Yasin abi büyük geçmiş olsun cidden ya... Fena kırılmış... Bian Canoyla düştün sandım kırık gidonu görünce nasıl kırıldı dedim ama sonra aklıma geldi frenler falan...

Allahtan kırık çıkık büyük bişey yok...

• Beğen
Malzemelerinden yüksek bir bisiklet olduğu anlaşılıyor..Böyle bir bisiklete öyle bir gidon nasıl takılıyor anlamış değilim :( Tekrar geçmiş olsun..

• Beğen
Müdür birde buradan geçmiş olsun diyeyim :D

• Beğen
@başarist

eyv. genel müdür :D sana da öyle olsun :p

Artik bahaneyle kendine makinaya yarasir bir gidon alirsin. En kisa sürede seni selede görmek dilegiyle...

• Beğen
Geri