Scudo Sports

Kötü düştüm :(

Scudo
@gokdaltercume

ne alaka?? su borusundan kestirdim :D:D
bugün binecektim ama binemedim. iyi dileklerin için teşekkürler..:)

bugün gidonu kaynakla birleştirdim. içten titanyum çubuklarla güçlendirdim:eek: ve siyaha boyadım.. yarın takıp resmini eklerim :)

• Beğen
Tepkiler: lindemann
Hocam yapma etme, gözünü seveyim. Kiy parana al bi gidon... kac para ki alt tarafi?

• Beğen
Tepkiler: otec
@gokdaltercume

hocam, titanyum çubuklar kaç para sen biliyon mu? :D

kızmadım yahu :)

Titanyum olmasi sart mi? Alu al idare et bir süre, "su borusu"ndan iyidir :)

@gokdaltercume

yukarıyı tekrar gözden geçirirmisin?
ti gidon almaktan bahsetmedim ki ben ;) su borunu geçtik ztn.. :)

bugün sana söyledim yasin...
muskanın üstüne kurşun döktür ve tak diye...
bisikletçi baba ya da uğra iki üç mum yak ..
geçmiş olsun arkadaşım...

• Beğen
@Selçuk Çilek

tamam.. herşey hazır da.. o baba nerde yahu? :D

@otec

Pardon ya, yanliş okumuşum :) Bak su borusu diye diye yeni bir konsept doğacak : Tesisat-bike ! tamamiyle tesisat malzemesiyle ve parçalarıyla yapılmış bi bisiklet :) Biraz ağır olur ama olsun. Downhill-Freeride da kullanılabilir :D :D :D

Allah korumus valla cok gecmiş olsun benim gencliğimde yaptığım bir balıklama düşüş üzerine sağ kullağım kepce :D ama o benim hatamdı seninki tamamen teknik sorun cok gecmiş olsun.

• Beğen
@gokdaltercume

evet o dediğin farklı amaçlarda kullanılır da biz değişik bişey yapalım hocam :rolleyes:
hani reklamları çıkıyoya xxxxx plastik (reklam olmasın :)) kırılmaz boru fln.. bizde böyle plastik su borusundan mı yapsak?? hafif olmazmı? :)

işte gidonumun resmi..
http://i274.photobucket.com/albums/jj252/otecxl/IMG_0003-6.jpg
http://i274.photobucket.com/albums/jj252/otecxl/IMG_0005-6.jpg

• Beğen
Tepkiler: lindemann
:D :D Fikir cok orjinal: hafif olsun diye plsatik walla bravo.
Iste hafiflik delisi gercek bir mtb ci :D
Bu arada yeni gidon yakiyor.. güle güle kullan, uzun yillar kullan dostum..

:D Tabii kadronun da bu durumda xxxxx plastik olmasi gerekir, dimi ? Hafiflik acisindan yani... Bambuya alternatif : Düsünsenize Formalarda falan sponsor xxxxx platik ...:D :D

gidon benim tasarımım :D:D güzel dimii?? :D
ya biraz kafayı sıyırdığım doğru ama ztn ben bisiklete binen akıllı birine rastlamadım :) aman kimse üzerine alınmasın :cool:

plastik işi yapan bi tanıdığım var hemen görüşmelerim başladı ve ok aldım.. daha ortada bişey yok ama patenti de aldım :7: :smily143: :D :D
benimle misin? :D

sponsor da hazır

@otec

elbette seninleyim.. isanbula tasinmak bu gidisle farz olucak galba..
cidden saglam (dayanikli) olur mu sence? tanidigin o bahsettigin marka mi? Hxxxx yani?
cidden simdi düsündüm de, akilli bsikletci ben de tanimiyom :) hepsininki (ben dahil) azcik eksik...:D :D

Ya xxxxxplastikin adini aciklasak mi? belki foruma reklam verir ? hi? :)

hele sen bi ist a taşın da bundan sonrasını kafa kafaya verir hallederiz..

sağlamlık konusu; eee..:rolleyes: :rolleyes: ilk test sürüşlerini sen yaparsın vee..:Skull-175 :Skull-175 :D :D
evet çok sağlam olur kanımca :D

gelelim adına.. aslında ilk HXXXX pls aklıma gelmişti ama işin aslı tanıdığım FXXXX pls dir.
reklam işi.. :rolleyes: bence çok alakasız olur be yaaw..:)

daha da bu konuya devam edeceksek özelden devam edelim bence :)

üstadım gidon kırılmasının bir çok sebebi olabilir ancak athletic arkadaşımızın dediği gibi metal yorgunlupu olabilir bunun dışında genel olarak gidon kırılması aliminyum boğaza carbon gidon takılmasında %10 lara varan oranda başınızqa gelebilir. ayrıca aliminyum 6061 ve 7005 gşbş alaşım farklılıkları sonucundada meydana gelebilir. sana geçmiş olsun diliyorum umarım kimsenin başına gelmez böyle şeyler...

• Beğen
Geri