Scudo Sports

Köprü geçişi bisiklet bayramı

Scudo
@Cengiz Yargıç

Hemen hakkınızda soruşturma açacağım :mad: Köprüden nasıl ücretsiz geçersiniz :mad: :) :D :D :D

@mehmet erinç

Mehmet kardeş, mail adresine kısa ve düşük kalitede bir görüntü yolladım. Tekrar geçmiş olsun. Umarım toparlamışsındır. Nasıl oldun?

@mtsemiz
çok teşekkür ederim .Hamdolsun iyiyim.ağrılar azaldı,dikişler cuma günüalınacak .mor gözümde haftasonu biraz daha iyi olur sanırım.İnşaallah haftasonu pedal basarım tabi bisiklete hiç bakmadım daha onda sorun yoktur umarım.

mobil cengiz kamerasına teşekkürler =) çok keyifli görüntülerdi..

ama bence motivasyonu daha da arttırıcak cümlele kurulabilirdi... bezen gerçeği söylemek, dalgavari cümlelerden daha etkili oluyor ya, o bağlamda =)

çok teeşkkürler herkesin emeğine, kamerasına, keyfine, pedalına,cesaretine, mizah anlayışına...

herşey, 7'mizden 70'imize göre, herşey... daha güzel olur umarım =)

açtığım topik 56 ıncı sayfaya geldi topiğin başında yazmıştım gene geçeceğiz dedim ..ve geçtik evet artık köprü bitti ama köprüden sürekli geçmek hakkımız hala bitmedi ......
ayrıca arkadaşlar güzel hoşta aranızda organize olsanızda güzel turlara bu yaz aylarında imza atsanız nasıl olur evet bisiklet forum bunun için var bu pazar seçim var yaprak kıpırdamaz benim isteğim bir gönüllü topik açsın ve akabinde herkez iştirak etsin 2 aylık gezi programlarını planlamak ......bundan iyisi can sağlığı .......benim arzum herkez gezi düzenlesin burda .....

mobil cengiz kamerasına çok teşekkürler tek dileimiz bu az başka ekinlikler de düzenlenmesi kudre abinin dediği gibi köprüden geçebilmek adına yılmak yok savaşa devam

@Kudret Kurtcebe

Köprüden geçtiniz :) Havanızı aldınız :) Hava attınız :) Bende gelseydim benide köprüden aşağı atacaktınız :( Bol bol resim çekildiniz :) Çevrenize hangi çerçeveden baktınız :eek: Bu hafta sonu seçim var ;) Belki sandık başındasınız :) Ama önemli olan bisiklet turlarını devamlı düzenlemek :eek: Öyle kuru kuruya köprüden geçmekle çevreci olunmuyor :eek: Terleyeceksiniz pedal çevireceksinizki bir yere varasınız :eek: Şefim bana her zaman böyle nasihat ederdi :) :D :) :D :) :D

Bilmiyorum böyle bir talep hakkım var mı, ancak en azından rica etmiş olayım, bu konunun doyduğunu, amacına ulaştığını, ancak özellikle bir kişi var ki, nicelik olarak dopdolu, ancak nitelik olarak içi bomboş (bkz. boş konuşmak, boş işler müdürü olmak) mesajlar gönderdiğinden, kirlenmeye başladığını hissediyorum. Boş laflarla görüntü kirliliği yaratmamak adına neler yapılabilir ?

@Zafer Ünlü

zafer bu topiği daha fazla meşgul etmeyelim ve çekilelim senle bence sabret çünki senle çok işimiz olacak özellikle kırmızı urba şefi garipçe açınca ve belgrad açınca ben performans olarak açacağım seneye bu güzergahta rakipleşme olacak ben hızlı ve süratli adamlar ile garipçe yapacağım ve belgrad ,evet benim açacağım topikler şöyle olacak
tabi kırmızı urba sıcaklar dolayısıyle tatile giriyor eylülde başlayacağız olaylara ........

1- garipçe bedava çay tavla zar performans.....:) :) :) :) :) :) :)
2- belgrad no mangalo- koko rampo-----performans ......:) :) :) :) :) :) :)

bu açacağım topiklere beklerim....

5 Haziran Dünya Çevre Günü etkinliğimiz meyvelerini vermeye başladı bile, ortak çalışma yaptığımız 6 bakanlıktan birinin yetkileri aradı ve derneğimizle bu tür büyük bir etkinlik yapmak istediklerini belirtti, bir gazete bu hafta sonunda geniş bir haber yapmak için reportaj yaptı, etkileri ve sonuçları Bisiklet için çok olumlu ve verimli olduğunu gördüğümüz bu tür etkinliklerin hedeflediği sonuçlara ulaşması bizleri motive ediyor. Bakanlıklardan taleplerimiz için derneğimizi güçlendiriyor, taleplerimiz yanımızdaki büyük kitle görüldükce ciddiye alınıyor.
Cuma günü İBB de toplantıda olacağız ve iyi haberlerle döneceğimize eminiz.
Önümüzdeki haftalar da Boğaz da farklı ve büyük bir etkinlik için hazırlıklarımız sürüyor, destek ve katılımınızın sürmesini bekliyoruz.
Sizlere yol, köprü, kanunlar gibi pek çok talebimiz ile ilgili güzel müjdeler vermek için çalışmalarımız devam ediyor.

Geri