@Kudret Kurtcebe
Sayın Kudrettin bey size katılıyorum. Bende bisikletimle köprüden her gün geçmeyi hayal ediyorum. Hatta rüyalarıma bile giriyor. Ben neden size muhalefet ediyorum. Bu köprüler hepimizin bisiklet yolları yapılsın köprü bisikletlilere senede bir defa değil her zaman açık olsun. Bisikletseverleri senede bir defa kırk dereden su getirip zar zor izin alıp köprüden geçirmekle kandırmasınlar. Burada yazılacak çok konu var. Metrobüse bisikletin alınmaması ben buna karşıyım

Köprüden bisiklete geçiş yok Metrobüse bisiklet almak yasak

Trenlerde bisiklete yük parası alınıyor

İDO desen aynı

Şefle Yalovaya giderken yine bisiklete bagaj parası ödedik

Bizim çoğu insanımız bisiklete çocuk oyuncağı gözüyle bakıyor. Şimdi okullar tatil olacak. Büyükler çocuğuna bisiklet alacak. Biz bu milletin gözünde daha çocuğuz o zaman

İstanbul trafiğine her gün sayısız araç katılıyor

Bu araçlar için kısıtlama getirilmeli

Bir ailede dört kişide araç olurmu

Toplu taşıma ve raylı sisteme ağırlık verilmeli İnsanlarımız yazılı ve görsel medya tarafından bisiklete teşvik için bilgilendirilmeli. Yapılacak çok iş var ama yapacak adam yok ben bunun için senede bir defa köprü geçişine karşıyım. Ve her zaman karşınızda olacağım. Ne zaman yetkililer sesimizi duyup bisiklet için gerçekten iyi bir alt yapı oluştururlar. O zaman diyeceğim yok zaten 5 Haziranda köprü turu attınız. Düzenleyen kim Bisikletliler Derneği

Sponsor kim Sedona

Çekilişle bisiklet verdiniz. Buradaki amaç ne idi Reklam diyecem hepiniz kızacaksınız. Reklamla ne alakası var canım

Çevre haftasını kutladınız

Çevre haftasıyla ilgili eylem yapıldımı pankart açıldımı

Taksimdeki varilleri köprü üzerine niye getirmediniz Asıl eylem köprü üzerinde olacaktı

Ve köprü üzerinde basın açıklaması yapacaktınız. Bisikletliler derneği bin bir zorlukla izin alıp sizi köprüden geçirdi. Ben köprüden polis eskortu eşliğinde değil Galata köprüsü üzerinden nasıl bisikletle rahat geçiyorsam bu şekilde geçmek istiyorum ve bunun mücadelesini veriyorum.