@mtsemiz
geçen sene kimse kolay kolay levyeyi kapıpta gelemedi çünki 600 ün üstünde bisikletli taksimden başladı ,polisler tek bi araba sokmadılar yola polis yetersiz kaldı bazı kavşaklarda mecidiyeköye kadar kortej sorunsuz kavşaklardan geçti....zati arabalar gelsede giremezdi polisler vardı................
en arkadan takip ettim korteji arkada trafik polisler var idi önde polis oto .....
yalnız mecidiyeköyde dikkat edilecek bende düdük olacak bu sefer ,orda polis olmayabilir, ama olursa sorun olmaz, ali samiyen statının o dar yoluna araç sokulmaması lazım çok insan olabilir, kortej ordan giderken tam sağda bi kavşak var oraya dikkat edilecek ,kortej esentepe hizasından giderek yıldız üniversitesinin ordan döndü....ve köprü girişinin orda polis oto hiç bi aracı sokmadı ......
ve biz yıldız üniversitesinin köprü yolundan daldık köprüye, millet köprüde bol bol resim çekti yalnız yanda polisler ikaz etti tabi durmayın diye, tabi millet böyle manzarıyı nerde bulacak, çok insan resim çekti köprüde.....
ordan köprüden sel gibi aktık beylerbeyi yönüne orda tehlikeli bi kavşak var ben en son bisikletli geçene kadar orda idim orda tek bi polis vardı motorlu onunla beraberdik memur bana dediki bunun sonu yokmu valla var dedim ama biraz çok dedim .....ışıklarda polis dostumla beraber hem arabalara hemde bisikletlilere geçiş sağladık acemi çoktu grupta ....yalnız tecrübeli ve gönüllü arkadaşlara gerek var.......ben her zamanki gibi grubu arkadan takip edeceğim sadece beylerbeyi kavşağında öne geçerek orda bekleyeceğim...
dikkat edilecek yerler mecidiyeköy ve esentepeden yıldız üniversitesine giderken kavşaklar ,yalnız burada ekip yoktu buralara polis konması lazım idi kavşaklara ....