Scudo Sports

Köprü geçişi bisiklet bayramı

Scudo
K@Kudret Kurtcebe

Yeni bir kullanıcı olarak bende katilicam Kaçmaz :) Ama kudret beyin diğer organizasyon'Ları beni aşar bisiklet yeni ben yeni yaş 32 performans sıfır :) yoldan toplamak zorunda bırakmayalım kendimizi :) taksim de görüşmek üzere

İnşallah bu seneki geçişe katılacağım. Yakında alacağım yeni bisikletle katılmayı çok istiyorum.

@önder aşık

bu gün yapılan poyraz turunda çok sıkı basan genç dostlar ile karşılaşmak beni çok sevindirdi açıkçası gençler geçecek artık bizleri lens amstrong u geçtiler sonunda bu böyledir yani bu bisiklet sporunda hiç kimse idda edemez beni kimse geçemez diye bu son derece saçma bi düşünce tarzı ama ne vardır tabi ferdi çalışan bu işe gerçekten vakit ayırabilen ayrıca süratli bisiklet kullanmanın tekniklerine tam vakıf olan kazanacak ,
ayrıca çok dik inişlerde korkmadan süratle dalabilme yeteneği çok kişi tırsabilir özellikle yol kullananlar çok süratli iner tabi bu aşırı sürati tam manasıyle kontrol edebilme yeteneğine sahip olmak çalışma ile doğru orantılı yani sahada çok çalışacağız gerçi bunun için bize para vermiyorlar ...ama bence herkez yaşıtlarına göre iyi durumda olmayı hedefleyebilir bisiklet sporunda...

süratla pek işim olmaz sanırım keyif alarak sürmek benim için yeterli :) coğu organizasyonada katılamıcagım sanınırım Sedona 321 marka bisiklet aldım taşda toprak gitmez asfaltta elimden geldiği kadar boşi vakitlerimde görüşmek dileğiyle ....

Kudo baba kopru gecisine bende katılacagım. Saglıklı ve guzel bir tur olacagından emınım buradan bızı bılgılendırırsen cok sevırınırz :)

@Onur251

onur derneğin forumundan takip ediyorum geçen sene saat 10.00 da toplandık taksim meydanında ...haftaya pazartesinden itibaren durum belli olur..

bizde iyi haberler bekliyoruz kudret abi

Kudret Abi dernek bşk. Murat Beyle görüştünüz mü? Kesin olacak mı? Yada tarih belli mı izinler alınabilmiş mi acaba?

@Serkan Demir

serkan arkadaşım ...derneğin forumundan konuyu takip ediyorum bu konuyla ilgili bir adet topik açılmış ordan haberleri alıyorum bi arkadaş köprü geçilecekmi diye bi konu açmış akabinde halil arkadaş cevap yazmış gerekli çalışmalar başladı diye bu önümüzdeki hafta belli olacak ben bisikletliler derneğinin forumunu takip ediyorum buraya bilgileri vereceğim ,saat 10.00 da geçen sene herkez taksimde toplandı....

@Kudret Kurtcebe

gecen sene bende oradaydım abi inşallah bu senede daha fazla katılımla daha guzel etkinlik olur

@Serkan Demir

evet geçen sene çok güzeldi valla gelmeyenler çok şey kaçırdı 600 dan fazla bisikletli idik....biliyorsun bütün yolları kapattık öyle ikili zati olmaz idi .....
bencede iyi oldu kavşaklarda yolları bazı yerlerde polisler bazı yerlerde gönüllü bisikletliler kapattı ...yalnız bu kadar kalabalık bi grubu kontrolde tutmak çok zordur gönüllü arkadaşlar olmaz ise durum dahada zorlaşır kenetlenme olursa iyi olur bazı acemi bisiklet sürücüleride var tabi ayrıca kural dışı deli gibi sürenlerde ...bu forumdan öyle deli adamlar çıkmaz genelde forumdan gelen arkadaşlar disiplinli sürmekte.....bisiklet forumun dışından çok adam vardı geçen sene ,face den örgütlü gelenler......tabi derneğin forumundan olayı bilenler ......yalnız dediğim gibi daha kurallara uyularak gidilmesinde fayda olacak...ben korteji en arkadan takip edeceğim ...ve beylerbeyine yaklaşırken öne geçerek kavşakta duracağım ora önemli....orda gerçi bi polis memuru olacak.....güzergah aynı olursa üsküdar haremde biter gene...

@Kudret Kurtcebe

Tm baba sen takip etmeye dewam et. zaten bu organizasyona bizim forumdan katılım sen olmadan biraz zor gerçekleşir. :in: :in: :in:

bu gün derneğin forumuna girdim ,henüz yeni bi mesaj yok, bu hafta sonuna kadar bi değişiklik olmaz ise ,pazartesi günü tekrar bakacağım, ayın 5 ine izin vermezler ise ,12 haziran seçim dolayısıyle zati olmaz ve ayın 19 una gider ,hafta içi köprü geçişine izin vereceklerini zannetmem ........

Bisiklet geçişi için köprü kapatıldığında, motorlu taşıtların yolu kesil(ebil)iyor mu? Nerelerden itibaren kesiliyor? Polis mi kesiyor? Kudret abi sen gönüllü yol kesen bisikletçilerden bahsetmiştin? Yoksa polis isteksiz ve yetersiz kalıp bisikletçilerin çabası ile mi oluyor bu iş?

Yanlış anlaşılmasın 14 senedir her gün toplu taşıma ile köprü geçen bir yaya olarak soruyorum, senede bir gün birkaç saatliğine köprünün kapanmasına katlanamayacak yüzbinlerce sürücü var bu memlekette değil mi? Onları nasıl engelleyecez?

Direksiyondan laf edecek, levyeyi kapıp üstümüze yürüyecek kabadayı kırıntılarını yere sermeden önce, geçmişte bununla ilgili kötü bir tecrübe var mı onu öğrenmek istiyorum...

@mtsemiz

geçen sene kimse kolay kolay levyeyi kapıpta gelemedi çünki 600 ün üstünde bisikletli taksimden başladı ,polisler tek bi araba sokmadılar yola polis yetersiz kaldı bazı kavşaklarda mecidiyeköye kadar kortej sorunsuz kavşaklardan geçti....zati arabalar gelsede giremezdi polisler vardı................
en arkadan takip ettim korteji arkada trafik polisler var idi önde polis oto .....
yalnız mecidiyeköyde dikkat edilecek bende düdük olacak bu sefer ,orda polis olmayabilir, ama olursa sorun olmaz, ali samiyen statının o dar yoluna araç sokulmaması lazım çok insan olabilir, kortej ordan giderken tam sağda bi kavşak var oraya dikkat edilecek ,kortej esentepe hizasından giderek yıldız üniversitesinin ordan döndü....ve köprü girişinin orda polis oto hiç bi aracı sokmadı ......
ve biz yıldız üniversitesinin köprü yolundan daldık köprüye, millet köprüde bol bol resim çekti yalnız yanda polisler ikaz etti tabi durmayın diye, tabi millet böyle manzarıyı nerde bulacak, çok insan resim çekti köprüde.....
ordan köprüden sel gibi aktık beylerbeyi yönüne orda tehlikeli bi kavşak var ben en son bisikletli geçene kadar orda idim orda tek bi polis vardı motorlu onunla beraberdik memur bana dediki bunun sonu yokmu valla var dedim ama biraz çok dedim .....ışıklarda polis dostumla beraber hem arabalara hemde bisikletlilere geçiş sağladık acemi çoktu grupta ....yalnız tecrübeli ve gönüllü arkadaşlara gerek var.......ben her zamanki gibi grubu arkadan takip edeceğim sadece beylerbeyi kavşağında öne geçerek orda bekleyeceğim...

dikkat edilecek yerler mecidiyeköy ve esentepeden yıldız üniversitesine giderken kavşaklar ,yalnız burada ekip yoktu buralara polis konması lazım idi kavşaklara ....

Boğaz Köprüsü Konusunda şöyle bilgi vereyim arkadaşlar gerekli kamu kurumlarına resmi başvuruda bulunuldu ve henüz net bir bilgi vermediler bize bizde olumsuz olmaması için gerekli girişimleri yapıyoruz

Bu sene bizi çevre haftası nedeniyle Birleşmiş Milletler destek veriyor

her sene olduğu gibi hediye çekilişi olacak başka etkinliklerde planlıyoruz inşallah hepsi olur

ayrıca burada birisi yazmış köprü geçişi önceliği dernek üyelerine veriyorlar diye öyle bir şey yok köprü geçişi 7-70 herkese açık belki söyle bir şey yapılıyor ön kısım da bulunan üst düzey yöneticilerin arkasından dernek üyelerini gitmesini isteniyor onlara yardım amaçlı hatalarını kapatmak için onun dışında hiç kimse ayırt edilmeksizin köprü geçişine çağrılıyor

gelişme olduğunda buradan sizlere paylaşacağım

herkes pür dikkat bekliyor maşallahhh...Bu senede izin alınırsa kalabalık etkili bir geçiş olacağını düşünüyorum...:in:

@Halil Atalay

Şu köprü geçişi yerine bisiklet yarışları düzenleseniz daha iyi olmazmı. Bizim insanımız köprü geçişini duyunca kapıyor bi bisiklet ne bakımını yapmış ne kask takmış köprü üzerinde zikzak çiziyor. İkaz ediyorsun birde fırça yiyorsun. Sanki yarış yapıyor arkadaş geçen sene gördük manzarayı tabii sen önden gitttiğin için nereden haberin olacak çoluk çocuğun arasında kalan biziz Bu şekilde bisikletle köprüdenmi geçilir. Hiç gelmem daha iyi kimsenin ağız kokusunu çekemem kafama göre takılırım. Köprü sene boyunca bisiklet geçişine açık olsa ona diyeceğim yok ama Bir gün köprüden geçecem diye bu eziyeti çekemem. Zaten köprüde miadını doldurdu. Köprüden Arabamla bile geçmiyorum artık Çevreci arkadaşlarımız üçüncü köprü yapılmasın diye eylem yapıyor sizde köprüden geçmek için can atıyorsunuz Bu ne perhiz Bu ne lahana turşusu :mad:

@Halil Atalay

Şu köprü geçişi yerine bisiklet yarışları düzenleseniz daha iyi olmazmı. Bizim insanımız köprü geçişini duyunca kapıyor bi bisiklet ne bakımını yapmış ne kask takmış köprü üzerinde zikzak çiziyor. İkaz ediyorsun birde fırça yiyorsun. Sanki yarış yapıyor arkadaş geçen sene gördük manzarayı tabii sen önden gittiğin için nereden haberin olacak çoluk çocuğun arasında kalan biziz Bu şekilde bisikletle köprüdenmi geçilir. Hiç gelmem daha iyi kimsenin ağız kokusunu çekemem kafama göre takılırım. Köprü sene boyunca bisiklet geçişine açık olsa ona diyeceğim yok ama Bir gün köprüden geçecem diye bu eziyeti çekemem. Zaten köprüde miadını doldurdu. Köprüden Arabamla bile geçmiyorum artık Çevreci arkadaşlarımız üçüncü köprü yapılmasın diye eylem yapıyor sizde köprüden geçmek için can atıyorsunuz Bu ne perhiz Bu ne lahana turşusu :mad:

Geri