Punctum
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 1.228
- İsim
- Mehmet O.
@Ahmet Bilge Kaan AKIN Hocam ben söyleyeceğimi söyledim, bu problem hakkındaki fikirlerimi paylaştım. Zaten siz ve sizin gibi körü körüne sokak hayvanı sevicilerle ortak bir paydada buluşmamız mümkün değil. Bunu nereden anlıyoruz? Sizli bizli konuşmaların bir anda senli benli agresif bir yapıya bürünmesinden...bir de okuduğunu anlamamanın rahatlığıyla, insanların yazdıklarından bambaşka retorikler çıkaracak beceriye sahip olunmasından...Muhtemelen muhatabı daha doğmadan onlarca kedi, bir o kadar köpek sahibi olmuş, çocukluğunda zehirlenen köpeği kucağında ölmüş, bacağında hala köpek ısırığı izi ile dolaşan birine pelüş hayvanlardan bahsedecek kadar zihinsel sağırlık içinde olan birine fazla bile zaman ayırdım...
Dedim ya, sizlerin ortak karakteri; hiç bir eleştiriye, hiçbir farklı görüşe, hiç bir öneriye kulak asmayan baya baya cazgır! tutumlarınız. Bunu daha çok orta yaş üzeri dul veya hiç evlenmemiş kadınlarda görüyoruz
Bir de sosyal yönü problemli kişiliklerden. Kimi hangi kefeye oturtacağımız artık sizlerin hayaline kalmış 
Seninle sabahlara kadar polemik yapıp, yazdıklarından tek tek alıntı yapıp, konuyu okuyanları bıktırana kadar uzatabilirim emin ol
Ama karşımda buna değecek, en azından asgari saygı ve anlayış ölçütlerine sahip biri olmasını beklerim...
Neyse,
Sen yine de beslediğin köpeklere dikkat et, kuduz iğneleri artık tek kullanımlık ve eskisi kadar büyük değil ama yine de acıtıyordur muhtemelen...
Sağlıcakla kal...
Dedim ya, sizlerin ortak karakteri; hiç bir eleştiriye, hiçbir farklı görüşe, hiç bir öneriye kulak asmayan baya baya cazgır! tutumlarınız. Bunu daha çok orta yaş üzeri dul veya hiç evlenmemiş kadınlarda görüyoruz
Seninle sabahlara kadar polemik yapıp, yazdıklarından tek tek alıntı yapıp, konuyu okuyanları bıktırana kadar uzatabilirim emin ol
Neyse,
Sen yine de beslediğin köpeklere dikkat et, kuduz iğneleri artık tek kullanımlık ve eskisi kadar büyük değil ama yine de acıtıyordur muhtemelen...
Sağlıcakla kal...