Gökay Akçay
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 1.845
- İsim
- Gökay Akçay
- Başlangıç
- 1987—88
- Bisiklet
- Fuji
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Ben daha önce köpek dostlarımızla çeşitli sorunlar yaşamız forumdan 4 bisikletçi arkadaşımla buluştum 2 köpeğimle beraber anadolu yakasında uzun kısa turlar yaptık, zaten hepsi içinde hayvan/insan sevgisi barındıran birbirinden tatlı insanlardı ama dediğim gibi gerek küçük yaşta yaşadıkları gerekse günümüzde kontrollü bir ortamda köpeklerle beraber bisiklete binemedikleri için kafalarında soru işaretleri vardı üçü ile sürekli görüşüyorum artık hiç sorun yaşamıyorlar, aralarında küçüklükten kalma bir problemi olan ve arabasının içindeyken bile köpek gördüğünde yolunu değiştiren abimize geçen hafta barınaktan bir köpek evlat edindirdik, benim elimden yapıcı çözüm bu geliyor 15 yıllık turcu 30 yıllık köpek sahibiyim köpeklerle sorun yaşayan dostlarımız için istanbulun bisikletle gidebileceğim heryerine köpeklerimle gelip elimden geleni yapabilirim, daha kapsamlı eğitim almak isteyenler içinse grup halinde onlara servis ayarlayıp isterlerse bisikletlerle istanbulparkın yanındaki hayvan sağlığı genel merkezine götürüp daha kapsamlı çalışmalar yapabiliriz bittimi sanıyorsunuz bitmedi birde üstüne size kahve ısmarlayabilirim