Scudo Sports

Köpek Kovalaması ve Kaza

Scudo
Geçmiş olsun inşallah en yakın zamanda iyileşir.

• Beğen
Tepkiler: Atahan Eker
Öncelikle yaralanan arkadaşa geçmiş olsun . Ben de geçen Pazartesi akşam, Bayraklı'dan Urla'ya gitmek için yola çıktım. Çınarlı'dan geçerken bir grup köpek hareketlendi. Anladım peşinden koşacaklar. Peşimden koşmaya ilk yeltenenin yanından geçerken tekmeyle kafasına vurdum. Ama öyle böyle değil tam oturttum. Köpek o kadar garip sesler çıkardı ko ben de şaşırdım. Sonuç olarak beladan kurtuldu. Hayvan düşmanı değilim ama sadece o anki anlık refleksti.

• Beğen
Tepkiler: DDŞ
türkiyede sakın sokak sokak köpeklerine dokunmayın çünkü bu köpekler çiğ et yerler çiğ etten geçen bir tenya önce köpeğe sonra insana bulaşır insan karaciğerine ve insan beynine yerleşir tek çaresi çok tehlikeli ameliyatır eski iş bankası genel müdür yardımcısı nın oğlu bu nedenle öldü

Geçmiş olsun.
Her zaman soğukkanlı olmak zor. İnsan psikolojisi her saniyede değişiyor.

@anteplihasan

Beyfendi. 5 dakikadir kahkaha atiyorum size resmen. Pisirin de verin efendim etlerini o zaman?! Siz neden bahsediyorsunuz? Bu ulkede insanlar et yiyemiyor, hangi sokak kopegi kimin kaybettigi eti bulup da yiyor Allah askina?

Kulaktan dolma, hurafe lakirdilarla insanlarin aklini bulandirmayin lutfen..

24 yasindayim. 24 senedir irili ufakli sokak hayvani ya da evcil hayvanla icli disliyim. Tenya menya gormedim bile. Cok kapsaniz pire bulasir, uyuz olursunuz. Onlardan da oleni gormedim henuz..

@bambam84

Beyfendi hassasiyetinizi anliyorum fakat yersiz buldugum hususlar var. hayvanlarin %99 u kotu niyetli olmayan insanlara zarar vermezler. Icinde sevgi olmayan bir insana hayvanin sevgisini paylasmasini beklemek de komik oluyor tabi.

Evet katiliyorum hic bir insanin, bir sacinin teli bile hicbir hayvandan onemli olamaz ama hayvanlari da terorist yerine koymaniz buyuk bir haksizlik.

Bu kadar dert edindiyseniz cozum onerinizi sunun. Dunyanin hic bir yerinde hayvanlar sokakta basi bos dolasmazmismis. Dunyanin hic bir yerinde de insanlar hayvanlara eziyet etmez, kolumuzu bacagimizi kopariyor diye hurafeler uydurmaz..

Tam 20 dk önce yaşadığım bir olay.Büyük çaplı değil ama gece sürmesi sonucu köpeği farkedemedim havaldığında panikleyip kayarak dikenli taşlı yolda sürüklendim biraz dizim ve kollarım birde burnumda soyulmalar ufak derin yaralar var. Sıcağı sıcağına yazayım dedim. Çok geçmiş olsun sizede.

@DDŞ

O zaman kolu kirilip platin takilmis olan bisikletci dostumuz sizin deyisiniz ile kotu niyetli oluyor ki kopekler onun kotu niyetli oldugunu algilayip basina bela olmuslar.

• Beğen
Tepkiler: enginbey35
@bambam84

Evet beyefendi aynen oyle olmus. Sevgili bisikletci dostumuzun kendi acemiliginin sonucu boyle talihsiz bir durum yasanmis. Siz otomobil kullanirken her onunuze atlayan kovalayan kopekte direksiyonu sarampole kiriyor musunuz?

Duyan da adami cig cig yediler sanar..

@DDŞ

Bu konuda araba ile bisikletli bir surucuyu kiyaslamak cok akilca gelmedi bana.. Zira bugun memleket yollarinda oyle bir kopek arabaya atladi ki pencerem de acikti. Inanilmaz tirstim kendimi o halde bisikletli dusunemiyorum.. Sanirim ucmustum bir yerlere.. Elbette ki hayvanlari hepimiz seviyoruz ve korumaliyiz hicbir canliya eziyet etmek insana yarasmaz ve yakismaz.. Lakin bihaber yolda giderken onunuze sizi parcalayacak sekilde atlayan canlilardan izin verin de korkup telas yapalim.. O durumda kimse ben gayet sakin surerim demesin.. Surebilen varsa bana da ogretsin lutfen.. Zira yeni basladim ve bu konuda gecen gece ciddi korktum.. Nasil kactigimi ben biliyorum.[emoji4][emoji4]

iyi bayramlar kazasiz surusler herkese

@KmesutC

Ankaraya yolunuz dustugunde beraber pedallama isterim. Kopek barinaginin icinden gecen sevimli bir rotam var :)

• Beğen
Tepkiler: KmesutC
Geçmiş olsun öncelikle..
Benimde başıma güzelyalıda geldi.. Hayvanlarla çok içli dışlı olmamdan gerek hiç bir şekilde hızlanmadım aksine durdum ve sevdimm :p
Ama gerçekten insan telaş panik yapabiliyoe..
Tekrar geçmiş olsun..

@DDŞ

Yolum duserse memnuniyetle sevgiyle kalin..[emoji6][emoji1303][emoji468][emoji100]

• Beğen
Tepkiler: DDŞ
@bambam84

Amin size de :)

• Beğen
Tepkiler: selket
Geçmiş olsun. Bu sabah 2 köpek düştü peşime. Önce onlardan korkmadığımı belli edip sonra yarış etmek istedim. Önümde hafif ve uzun bir iniş vardı. Vitesse d8 bisiklet ile köpeği geçebilecekmiyim diye denemek istedim. Basabildiğim kadar bastım ama geçemedim. Yan yanaydık. Ya yoruldu ya da bölgesinden fazla uzaklaşmamak için bıraktı peşimi.
Siz siz olun önünüzde uzun ve ortalama bir iniş yoksa 50 km üzerine çıkamayacaksanız inatcı bir köpekten kaçarak kurtulamazsınız.

Geri