@İsmetCanpolat teşekkürler. Dedikleriniz zaten yapılıyor ve yeterli olmuyor. Kontrol çoktan kaybedilmiş, kendi haline bırakılmış şu aşamada. Belediyeden henüz beyaz masaya bıraktığım çağrıyla ilgili işlem yapıldığına dair bilgi bile gelmedi.
@hmustak teşekkürler. Son gördüğüm doktor da ucuz atlatmışsın dedi, o da bisikletçi çıktı, biraz lafladık hatta

Ben saldırıyı ortaya karışık şekilde aldım, çitlerin arkasından çıkan köpeklere yolun kenarındakiler katıldı. Birini atlattım derken yolun ilerisinden çapraz koşan birkaç tane daha katılıyor. Pusuya düşmüş gibi oldu, hiç beklemezken kendimi bir anda sürünün arasında bisiklet sürmeye çalışırken buldum. Umarım kimse benzer bir senaryo yaşamaz çünkü çaresizlik sonrası, o noktadan sonra işler sizin kontrolünüzden çıkıyor.
@Cmlky teşekkürler. Ben oradaki güvenlik görevlisine kızdığım için olayı eksik/yanlış anlattım sanırım. Belki de açtığım mahkemeyi de kendimi ifade edemediğim için kaybedeceğim, onca masraf/uğraş boşa gidecek. Çünkü beyaz masa da sanki tüm köpekler çitle çevrili bölgeden geliyor gibi not almış, ben ne kadar yol kenarındaki başka bir sürü de birleşip saldırdı desem de onu yazmamışlar. Hastane derseniz sadece dizimdeki yaraları yazmış. Kolumdaki ve asıl ciddi olan ayağımdaki yaralarla ilgili bir ifade yok. Neyse, aynı gün sürüşe devam ettim. Ve son ana kadar fark etmediğim bir anda ayaklanan başka bir sürünün daha saldırsına uğradım. O sürü muhtemelen yavrularını da saldırı için eğitiyordu, bayağı uzattılar, yaralı bacakla birkaç km tempolu sürmek zorunda kaldım. Az ileride bu sefer elektroşok cihazını elime almıştım, bir grup daha vardı onları savuşturdum. Ve sayısız sürünün yanından bisikletten inerek yürüye yürüye geçtim, yoksa muhtemelen onlar da saldıracaktı. Yani bu iş oradaki 2 cahil cühela güvenlikçiyi cezalandırarak falan çözülebilecek bir mesele değil. Yaz boyu onlarca, belki yüzlerce saldırı aldım, bu sefer kazayla sonuçlandı. Sürüş yaptığım arkadaşlarla ıstırılırsak sorun yok ama düşürürlerse kötü olur vs. konuşuyorduk kendi aramızda zaten aylardır. Yani bu iş başımıza gelecek kesin de, ne zaman o belli değil sadece. Bu iş devlet eliyle kökünden çözülmediği sürece bugün ben, yarın başkası aynı şeyler tekrar tekrar yaşanmaya devam edecek.