Faruk ÇUBUKCU sağolasın , inş. tanışırız , ironların bir takım birimlerinde görev yaptıktan sonra ,emeklilik istedim kabul olmadı ,istifa ettim ama pişman oldum yakın zamanda tanışırız Allah nasip kısmet ederse..
Gözdeki problem korneada ödem oluşmuş ne demekse 1 aylık bir tedavi süreci verdiler , hamdolsun 15-20 günü gitti sayılır . daha iyiyim ..
Bu arada bisikletseven ismail' e ilgi ve alakasından dolayı özel teşekkürlerimi sunarım
Katılımcı Arkadaşlar;
geceleme yapacağımız yerler genelde göl ve akarsu kıyıları olacağında geceleri oldukça SOĞUK olabilir.
malum bu sene Allaha şükür bahar yağmurları çok güzeldi. her yan çay-dere. suyun olduğu yer gece soğuk olur.
Yanınıza gece giymek için mutlaka polar kazak, kışlık altlık(pijamaya benzer eşofman yada pantolon gibi birşey) alın derim.
Benden tavsiye.
alan zarar etmez sadece kendine yük eder
almayan ise geceleri üşümekten çenesi tir tir titrer...
bir de:
sinek kovucu alırken şişenin üzerinde KENELERİ DE KOVALAR diye yazsın. Sakın unutmayın.. bu çok önemli...
kenenin musallat olduğu arkadaşı yanımızda taşıyamayız. keneyle onu orda bırakır gideriz ona göre..
@bisikletseven
Süper ayrıntılı harita bende var.
Haritada yol üstündeki ağaçlar bile görünüyor neredeyse.
Ama merkeplerin yeri konusunda garanti veremem. Zira onlar kımıldıyorlar.
Hocam sen o yolların haritasını çizersin hatta gözünü bağlasalar ol yolları gidersin Kendimce bi harita çıkardım baktım bana ip bağlamaları lazım ; kaybolurum
Arkadaşlar ben tetanoz (Tetanoz bakterisi herhangi bir ortamda yaşayabilirse de genellikle toprakta, tozlarda ve gübrede bulunur. Tetanoza yol açan bakteri vücuda, derideki kesiklerden girer. Bir iğne deliğinden ya da çizikten bile girebilen bakteri, çivi veya bıçak gibi aletlerin meydana getirdiği derin yaraları, kesikleri daha çok tercih eder) ve kuduz aşısını da yaptıracağım.
Ben de yanıma Kuduz Aşısı alacağım.... Niye mi? .. Karşıma yanlışlıkla çıkan ve efelik yapan bir köpeği istemeden de olsa ısırdığımda; hayvancağız kudurmasın diye ... Kendim için değil vallaha... Aşıyı hayvana yapacağım..... Aslında hayvan sevgisi had safhadadır bende ama.... Nedense karşımdaki hayvan onu anlayamıyor... Neyse... biz insanlığımızı yapalım da, o anlamazsa anlamasın.... İnşaallah aşı yapmama gerek kalmaz... Ehl-i hav hav'a duyurulur.....
AYRICA......ÖNEMLİ NOT : IRONMAN Transtoros '09 Konya-Alanya Turu'na kesin olarak (%100)(Hastalık vs... hariç) KATILACAKLARIN, bisiklet ön plakalarını Trafik Tescil Müdürlüğü'nden alabilmesi için. buradan bildirmeleri hususunu önemle rica ederim.
Arkadaşlar bu hafta muhtemel bisiklet gezimize katılmayacağım. Gezecek arkadaşlara booooool pedallar, sosisli ekmekler, kuru kaysılar, incirler, cezeryeler, ev yapımı börekler, tatlılar ve ayrıca sevgiler saygılar