Scudo Sports

Konya

Geziyi beklemeye başladık artık heyecanla.28 Mayısta Konyaya döneceğim.Son sınavım 28 Mayısta.Mükemmel bir gezi olacak.

• Beğen
Tepkiler: smh42 ve seyrencem
Scudo
Program, final sınavlarımın oldugu güne denk gelmiş yine olmadı Mesut abi ya:(.. Ama size gezinizde başarılar..

• Beğen
Tepkiler: seyrencem
mesut abi başınızı ütülemeye gelemedim ne yazık ki.. bizim köyde şükrane diye tabir edilen yağmur için şükür duası vardı oraya gitmek zorunda kaldım... görüşmek üzere esen kalın pedalsız kalmayın...

özgürlük iki tekerdeymiş :D

@semeket

Eh bu sene o kadar yağmur yağdı ki şükretmeden olmaz tabiiii:)

Gezi için hazırlıklar yavaş yavaş tamamlanıyor..inş.o gün aranızda olacağım..Görüşmek üzere..

• Beğen
(link)
Yol güzergahımız.. Toplam mesafe :110 km
(link)

09/05/2009 sabah 08.30 da Alaaddin tramvay durağındaSelçuk Üniversitesi Bisiklet Grubundan arkadaşlarla toplandık.. Oldukça kalabalık bir grup olduk.. Bizim gezi programımız Dere boğazından Altınapa barajı , Başarakavak köyünden geçerek Yükselen kasabasına ulaşıp Malas dağları üzerinden dönüş olarak planlanmıştı. Üniversite grubundan arkadaşlarda Altınapa barajına gidecekleri için Altınapa barajına kadar birlikte yolculuk yaptık. Gerçekten zevkli ve güzel bir yolculuk oldu.. Daha başka Organizasyonlardada birlikte yolculuk etmek dileğiyle katılan tüm arkadaşlara Teşekkür ediyoruz :)
(link)
Colourmen :) Ahmet, Uğur1,Fatih,Uğur2
Ayrıca Buradan donanım ve İhtiyaçlarımızı temin eden, Dostluk ve bisiklet sevgisini ticaretin üstünde tutarak bizlere her konuda yardımcı olan ve kardeşçe bir yaklaşım sergileyen Ankara Erdoğanlar Bisiklet , Lütfi abimizede sonsuz teşekkürü borç biliyoruz..
(link)
(Fotoğraf Mesut Hocamdan)
Konyada MTB sporunu sevdiren ve Adeta bir Ekol olan ve bu kadar çok bisikletçinin bir araya toplanmasına vesile olan Sevgili Ironmen abilerimizle buluşuyoruz ve hep birlikte bir fotoğraf alıyoruz. Muhteşem gezileri ve fotoğraflarıyla Bizleri özendiren ve böylesine güzel bir alışkanlık kazandıran Ironmanlara Mesut hocamın şahsında teşekkür ederiz..
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

Tıp Fakültesi Köyceğiz üzerinden Dere boğazına doğru yola çıkıyoruz...
(link)
İlk patlağımız :)
(link)
(link)
(link)
ve buda ikinci patlak
(link)
(link)
Ve altınapa barajı..Bu noktada Üniversite gurubundaki arkadaşlardan ayrılıyoruz onlar bu noktadan piknik yapıp geriye dönecekler ,Ahmet burada kalacak ve Fatih polen alerjisi başladığı için geriye dönmeyi tercih ediyor Biz yine iki Uğur Başarakavak köyüne doğru devam edeceğiz...
(link)
(link)
(link)
Birden Acıktığımızı farkettik :)
(link)
(link)
(link)
Başarakavak Köyü.. Nüfus :2410+ 2 :p
(link)
(link)
(link)
Rüzgar Kesildi fakat rampalar sertleşmeye başladı... Sağ tarafta güzel bir vadi gördük içinden bir dere akıyor ve aşağı iniyoruz..
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
Rampalar bitmiyor ve dahada sertleşiyor...
(link)
(link)
Zirveye Ulaşıyoruz Su gerçekten buz gibi ve içmek için biraz beklemek gerekiyor.. Burada rakım 1685
(link)
Her çıkışın bir inişi verdır ;D güneşi batırmadan Konyaya ulaşmak için Hızlı bir inişle aşağıya doğru süzülüyoruz...
(link)
Gerçekten çok çetin ve bol virajlı stabilize parkurdan kazasız belasız Yükselen-Başarakavak yol ayrımına ulaşıyoruz....
(link)
(link)
Ve Yükselen.. :)
(link)
(link)
(link)
Nihayet Günün Son rampasını tırmanıyoruz... .evet
(link)
Veeee, Konya Görünüyor :) Konya gözüme bir başka güzel göründü bugün
.ok

Ve bir gezide burada sona eriyor...
Sağlıcakla kalın..

Güzel bir rota belirlemişsiniz,fotoğraflar da çok güzel şöyle söyleyeyim; sanırım o gün herkes için güzeldi

TURA DOĞRU..
Haber bülteni.. :)

.............
Dün akşam turda kullanacağım teker setinin göbek bilyalarını söküp yağladım.
Zinciri değiştirdim.
Bugün akşam test sürüşüne çıkacağım.

Herkese kolay gelsin. .
................

• Beğen
Tepkiler: smh42 ve sgtalper
  • Hafta içi bisikletle işe daha sık ve tempolu gelinecek özellikle rampa çalışmalarına daha da ağırlık verilecek
  • Real'de:çadır -1,9 kg 2 kişilik: 30 tl
  • uyku tulumu - 2 veya 3 kg olacaktı, en düşük sıcaklık -5 dereceye kadar: 40 tl
  • mat tek çeşit iyi mi bilmem 6 tl.toplam;76 tl anılacak
  • Bisikletin bakımı 2 hafta önce yapıldı, dışlastikler değişecek -cuma günü-, şu an sıkıntı yok ama son kez kontrol amaçlı fren ve akorta bakılacak.
  • Ayrıca kilo vermeye devam ;)

merhabalar antalya şehir merkezine gelirseniz beklerim size yorgunluk çayı ikram etmek isterim,hemde muhabbet ederiz.msn:torosbisiklet@hotmail.com tel:05395023551

@çerpanorm

ÖSS için gezi gününü değiştirmek isterdik ama halen tamı tamına 1 emekli, 3 memur, 1 işçi, ve 2 öğrenci bu tarihlerde ortak payda olarak ancak anlaşabildik. Tarihi bir daha değiştirsek bu sefer ya ben gelemem yada Ahmet yıldırım. :(

Aynalı körük olmadan ben gelin olmam
ud kemani çalmadan aynalı körüğe de binmem
Ahmet yıldırım olmadan tura mura çıkmam. :)

mesut abi biz de o günlerde olimpos a gideceğiz. ben elif ve ömer. ancak 1 haziranda diğer 2 arkadaşımın finali var bu sebeple o tarihte dönmüş olmalıyız. 29 30 31 belki yolda karşılaşırız. ne güzel olur.

@bilaldincer
İnşallah.. :) Keşke :)

Alanyada buluşabilirmiyiz acaba???

Siz Batından biz doğudan belki buluşuruz ortada... :)

Cümleten Merhaba .
Gözümdeki problem düzelir düzelmez ,en azından kısa turlara katılacağım inş. Hepinizi özledim .saygı ve sevgilerimi sunarım .. :)

• Beğen
canmurad geçmiş olsun. Sizlerle daha tanışmak nasip olmadı. Gözünün nesi vardı? Acil şifalar diliyorum.

• Beğen
Tepkiler: canmurad
Geri