Scudo Sports

Konya

Hocam önce izin ve sonrasında tur için gerekli donanımı oluşturursam ben de katılmak isterim.

Scudo
Şimdi bende çamurluk yok ve 1 günde en fazla 70km yaptım. O rampaları da gözüme kestiriyorum desem yalan olur. Kampüse hava düzgün olduğu zamanlarda bisikletle gidip geliyorum. Siz ne önerirsiniz?

• Beğen
Tepkiler: Erdem Yıldırım
Tamam inşAllah. Pazar gün gelsin kendimi 12 silindirli araba misali hissedersem dediğiniz gibi yapalım. :) Tanışmaya mutlaka geleceğim Allah izin verirse.

Ben de gelmeyi çok isterimde evden vize vermezler :( Neredeyse 5 yıl oldu denize girmeyeli. Taşucu'ndaki evi sattığımızdan beri oralardaki yolların kokusunu, Sertavul'dan sonraki kilometrelerde pantolonumun dahi yapışmasını özledim. :(

@Mesut Girgiç

Sayın Hocam,
Pazar Günü ekip toplandığı zaman , geçmiş turları neden kaçırdığımı açıklayacağım yalnız 100 kg civarı bisikletçi tanımı fena halde tanıdık geliyor , hayırlısı ..

Arkadaşlar izin işi oldu gibi kamp malzemelerini de tedarik ederim, İşaAllah aranızda olacağım.

• Beğen
Tepkiler: smh42
Gitmek istediğim rotalardan biridir Konya-Antalya fırsat bulursam bu sene böyle bir tur yapmak isterim. Tura katılacak arkadaşlara başarılar dilerim. İyi bir tur olması dileğiyle.

Sabahleyin uyuyup kalmışım ya :( Kısmet değilmiş bugüne tanışmak :(

:) Pazar günkü gezimiz bi harikaydı. Altınapa, Kızılören, Seydişehir yolundan tekrar Konya'ya dönerken güzel rampalar vardı. O bol rampaların hepsini iliklerime kadar hissettim. Kendimi İşaAllah daha da gelişirim. (https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=6560 )
İlk kez gezi esnasında lastiğim patladı -hemda 2 defa- sağolsun Ahmet hocam. Mesut hocam size yük olduk olacağımız kadar ama fotoları da merak ediyorum

Saygılarımla......,İyi bir hafta geçirmek dileğiyle

• Beğen
Tepkiler: smh42
@bisikletseven

Bir bisikletçi başka bir bisikletçiye hiç bir zaman YÜK sayılmaz.
Bizler CAN YOLDAŞIYIZ.
Birbirimize yük olamayız.. :)

Pazar günkü geziye gelmeden önce Ahmet Hocanın gittiği düğün yemeğinin ceremesini hepimiz çektik.
Enerjisi tavan yapan Ahmet hoca öyle bir bastırıp gidiyordu ki ben inanın o yollarının manzaralarını hazmedemeden tur bitti.
Aslında ben daha yavaş, yarış modundan uzak, gezi formatında turlardan hoşlanıyorum.
Ama ne çare ki, Ahmet hocasız da yollar bitmiyor.. :)

Akdeniz gezi güzergahımız belli oldu sayılır.

konya> Beyşehir izcilik tesisleri> Akseki> Manavgat barajı(asıl adını hatırlamayacım:)) ve Manavgat> Alanya

Halen 7 katılımcımız var, vatana millete hayırlı olsun.

Tur 30,31mayıs,1 haziran tarihlerinde üç gün kamplı.

Akdeniz gezi güzergahımız belli oldu sayılır.

konya> Beyşehir izcilik tesisleri> Akseki> Manavgat barajı(Karacaören (?)) ve Manavgat> Alanya

Halen 7 katılımcımız var, vatana millete hayırlı olsun.

Tur 30,31mayıs,1 haziran tarihlerinde üç gün kamplı.

Geri