Scudo Sports

Konya

Bu pazar günü ben de gelebileceğim.
Gideceğimiz yeri kesinleştirirsek ona göre buluşma yeri ve saatini ayarlayalım.

• Beğen
Tepkiler: Erdem Yıldırım
Scudo
DUYDUK DUYMADIK, UÇTUK KAÇTIK, ÖLDÜK BİTTİK demeyin...!
01 ŞUBAT 2009 Pazar günü Saat 08.30'da Pınarelli'nin önünde buluşup boy abdestlerimizi tazeleyip, abdestimizi bozmadan ve günaha girmeden Çumra'ya doğru seyr-ü sefer eyleyeceğüz biiznillah.
Bilcümle eşrâf-ı velesbit cemaatine hâssaten duyurulur. Measselâmet.

• Beğen
Tepkiler: Erdem Yıldırım
arkadaşlar, forum dostları, ironmanlar,ironlaydiler ve yawru kurtlarım.....
çumra gezimizin programında ufak bir değişiklik yaptım
01/ŞUBAT/2009 pazar günü isteyeler saat 7:30'da Pınarelli spor kulübüne gelip beraber kahvaaltı yaparız sizleri bekliyorum

hereket saatimiz 8:30'dur
Bilcümle eşrâf-ı velesbit cemaatine hâssaten duyurulur. Measselâmet.

@rudi4219

Rudi, Bisikletforumun dünyanın en büyük Türkçe bisiklet forumu olması sebebiyle lütfen cümlelerimizi güncel Türkçe ile kuralım.
Belki sen espri anlamında böyle konuşuyorsun ama o şekilde algılamayanlar da olabilir.
Selamlar.

• Beğen
Tepkiler: rudi4219 ve sprint
@rudi4219

Rudi nazik teklifin için teşekkür ederim. Bir kahvaltı borcum olsun ben İşaAllah 8.30 orda olurum.
Not: Şu an hava kapalı şayet yarın çok yağışlı ise geziye katılmayacağım:Skull-175 ancak çiseliyorsa yola çıkacağım saygılar

• Beğen
Tepkiler: rudi4219
mesut abi geçen haftaki turun resimleri ne oldu abi göremedimde

konyada yarış parkuru varmı.ben hiç görmedim.varsa bilgilendirirmisiniz.:)

Ben de sis sadece bizim mahallede vardır diye yola çıktım. Gözlüğümdeki su damlacıkları yüzünden de ayrıca musdarip olunca mecburen gözlüğümü çıkardım. Sisin bu kadar yoğun olacağını tahmin etmemiştim. Ama buna rağmen katılım oldukça fazlaydı. Gezini fotoğraflarına gelince havanın çok sisli olduğu için görünmeyebilir.

• Beğen
Tepkiler: rudi4219
En basitinden rahmet ormanları mevkisi tam mtb lik alan.
Yarış parkuru olarak ben bilmiyorum.Ama belkide vardır :D

Tech. Türk arkadaşımın dediğine katılıyorum. Mtb için; dağ-taş, tepe-ova, toprak-çamur, hep pisttir. Yeter ki insan çalışmak istesin!

Allah yardımcın olsun kardes bende konya da okudum.çok hayırlı bir iş yapmıs olursun bende eskişehirli arkadaslarımı bu konuda bilinçlendirmeye calısırım:)

A.Selam Sadık bey hoşgeldiniz

08 Şubat 2009 Pazar günü nereye çufçuflayacağız Allah izin verirse? Bir fikri olan var mı? Pire kadar ufacık bir fikri bile olan olursa; onu Deve yapmaya hazırız.... Zevkle ve memnuniyetle...

Geri