Scudo Sports

Konya

abi bu sefer ilanı dini tarihi bir ilan olmuş seferimiz kalabalık olacak hava muhalefeti bile olsa ordumuz seferden dönmez:D

• Beğen
Tepkiler: AHMTB
Scudo
Dostlarım ben malesef yarın aranızda olamayacagım. Bburda Osmanlı Lokantası dıye bır yer var orda yemek yıyebılırsınız, bıldıgım daha duzgun bır yer yok malesef :( Mevlana Sofrası da var ama orda çorba yok galıba, hepınıze keyıf dolu bır gezı dılıyorum.

konyalı arkadaşlar,
merhaba nasipse haftaya konyaya geleceğim. orada bisiklet giyim adına bir mağaza varmı. ilk etapta yüz maskesi ve rüzgar geçirmeyen bir şapka almak istiyorum. malumat verirseniz sevinirim

Merhaba
Herkese hayırlı mutlu huzurlu sağlıklı bir hafta dilerim. Allah izin verirse antremanlara başlıyorum . En kısa zamanda aranızda olmak dileğimle . :)
Saygı ve sevgilerimle ..

@nkongur

öncelikle aramıza hos geldiniz ben biliyorum konyada Pınarelli Bike Sport mağazasıvar aradığnızı bulabilirsiniz
oraki arkadaslara slm soyleyın size yardımcı olsunlar

• Beğen
Tepkiler: Nuri Kongur
merhaba, cevabın için çok teşekkürler.
adres olarak net ya da yaklaşık bir yer yazabilir misin ?

Arkadaşlar,
Pazar sabah 8:00 da Tıp fakültesinin önündeki tatlı su çeşmesinin yalağında buluşup Kızılörene ekmek fırınında pişirilmiş köy organik(doğal barsak floralı) yapımı sucuk yemeye gideceğiz.
Sucuğun kilosu 15 TL olup herkes ona göre finansal durumunu yanında getirsin. Ahmet hoca sen yanında 30 yada 45 tl getir. Ne olur ne olmaz, etcillerin hali belli olmaz.
Şİmdiye kadarki yemekli gezilerimizde hesap konusunda genelde Türk usulü yapmamıza Almanlar darılmış. Hesapları biraz da Alman usulü paylaşın diyorlar. Biz ödeyelim, bizim de ekonomimiz gelişsin diyorlar :)

25 OCAK 2009 PAZAR günü saat 08.00'de dediğiniz yalağın orada, beni yalaklık yaparken bulacaksınız inşaallah. Yanımda 6-7 adet taze somun ekmeği ile, bu somunları ıslatacak kadar ayran da olacak. Fantezimizi gerçekleştirmek için tam 35 Km.daha pedal basıp başrol oyuncusu kangal sucuğunun yanına varacağız illaaakiiii... Mangalın yanında oluşturulan film setinde ihtiras ve arzularla dolu bir film çekeceğiz. Filmin, Pazartesi günü vizyona girmesi bekleniyor...

Sucuk mu :eek: mangal mı :eek: İhtiras ve arzu mu? :eek: :eek: :eek: töbeler olsun bu film, altınbisiklet film festivalinde birincilik ödülü alır ;)

• Beğen
Tepkiler: ateze ve AHMTB
25 Ocak pazar günkü Kızılören gezisine katılan tüm arkadaşlara ayrı ayrı teşekkürler.
Ender bey; aramıza iyiki döndün.
Dede, iyiki varsın.

Rudiye patlayan ön lastiğimi deyimi yerindeyse tırnaklarıyla söküp tamir ettiği için,
Ahmet hocaya lastiğe giren mikroskopik teli, diliyle hissedip resmen dişleriyle söktüğü için ne kadar teşekkür etsem azdır.

Gezimizin görünmez kahramanı Kütahya fatihi öğrencimiz, iki tekerkli sessiz yer uçağı Ahmet'e de ayrıca teşekkürler.

Sucukları pişiren, önümüze bir termos dulusu sıcak çay koyan dinlenme tesisi çalışanlarından da Allah razı olsun.

Gelemeyenlerden de Allah razı olsun. Herkese selam ve sevgiler. :)

slm ironman lar sagolsun dede gezi fotolarını bana verdi ama bir türlü fotoları atmasını beceremedim kusura bakmayın bilen birisi varsa yardımcı olursa cok cok sevinirim

@rudi4219
rudi gönder resimleri bana yayınlayım ben.

Geri