Scudo Sports

Konya

ARkadaşlar, geçen pazar'ın fotolarını Ahmet hocaya gönderdim. Yazılarını yazar yazmaz gezi yayınlanacak.

not: havalar bayağı ısındı. Bu pazara cümbür cemaat herkesi bekliyorum. Ahmet hoca kuzu çevirecekmiş galiba. ;)

• Beğen
Tepkiler: ahtt
Scudo
:eek: :eek: kuzu çevirmemi :lick3: Allah izin verirse kesin geliyorum :vroam: Allah razı olsun bu Ahmet hocamdan :dua: :cheer:

Bu vesile ile bütün arkadaşlarımın perşembesi mubarek olsun.. :)

Okul ve soğuğun etkisiyle uzun süredir bisiklet süremiyordum.
Artık canıma tak etti sabahları ufak ufak antremanlara başladım.Bayağı hamlamışım. :D
Yeterli kondisyonu kendimde bulduğumda sizlere katılacağım inşallah.

slm ironlar ve forum dostları hayırlı cumalar
allah nasıp ederse bu hafta sonu sizinleyim geri sayım basladı hepinizi ozledim mucug mucug operim

• Beğen
Tepkiler: seyrencem
@rudi4219

Ben bu masalı biryerlerden defaatla hatırlıyorum ama haydi hayırlısı.. :rolleyes: :cool:
(inşallah gelir de beni bu hafta şaşırtırsın rudi. )

Mesut Abim ne derse o......... Bitti....
Kuzu çevirme diyorsa kuzu çevirme. Radar çevirmesi diyorsa radar çevirmesi.
Sürüdeki koyunlardan ayrılmış kuzuları çevirme görevi benim. Kabul....
Eeeee.... çoban köpekleriyle çok içli-dışlı olursan (kendime söylüyorum).... Olacağı bu tabii... köpeklerin yapacağı işleri de (sürüdeki kuzuları çevirme işi) sana (bana) ....kalarlar böyle.:)

@AHMTB

Abi grubun en ilginç görevi sana kalmış:eek: görev görevdir şimdi bir koyun sürüsü bulmak lazım.:rolleyes: ama nerde

• Beğen
Tepkiler: AHMTB
Yine DUYDUK DUYMADIK...demeyin. Gözlerinizi açın da GÖRÜN..!
Aha şuraya yazıyom bak...:
11 OCAK 2009 PAZAR günü saat 08.30 da TIP FAKÜLTESİ KARŞISINDAKİ KOSKİ SU ARITMA TESİSLERİNİN ÖNÜNDEKİ VE CADDE KENARINDA BULUNAN TATLI SU ÇEŞMESİNİN TAM ÖNÜNDE GİDON ARALIĞI HİZAYA GEEEEELL... denilecek.
Çeşmenin önünden tam 40 Km.'lik bir asfalt yol ile Beyşehir yolundaki Sağlık (Ağrıs) Kasabası'na saat 08.35 itibarı ile hareket edilecek. 40 ncı km'nin sonundaki petrol istasyonunda isteyen istediğini yiyecek (Çorba, kavurma, bal, vs.....)(Alaman usulü).... İsteyen yanında büsküvüt getirip orada zopanın başında ıccacık çay ile de yiyebilir...
PAZAR günü Saat 08.30 da görüşmek üzere. Selam ve sevgiler...

:( bir buçuk ay bisiklte binmeyen biri direk o yokuşa sarabilirmi bilmiyorum ,bir cesaret bulursam geleceğim inş. Herkese güzel bir haftasonu diliyorum ..

Arkadaşlar:

Önümüzdeki pazar Çorba içmeye Çumra'ya gideceğiz inşallah.

Zeplin hocamdan da bu iş yemeği esnasında Çumra'daki bisikletçiliğin geçmişi ve geleceği hakkında brifing istiyoruz. (kendisine de buradan duyurmuş olalım :) )

İlgilenenlere duyurulur.
Havaların soğuk olduğuna bakmayın. Bisikletçi dediğin içten yanmalı motor sistemine sahip olduğundan pedal bastıkça ısınır. Çok basarsa üstelik su da kaynatır. ;) (Tıpkı ketıl gibi)

merhaba cümleten güzel sağlıklı mutlu bir hafta dilerim ..
hatta kaynayan suda çayda demlenir :) hocam biliyorsunuz benim radyatörde problem var .fazla sıkıştırdığım zaman su kaynattığı gibi dışarıda atıyor . motor saracam diye korkuyorum :)

@zeplin.ates

Hocam; Ahmet hocanın kafasından sizinle ilgili geçen iki plan var.

A planı:
Siz bizi yolda karşılamaya gelirsiniz. Çorbalı brifinktensonra biz size evinize kadar eskortluk ederiz.

B planı:
Çorbalı brifingte buluşuruz. Sizi alıp Konyaya kadar eskortluk ederiz. Konya dan otobüsle Çumraya geri dönersiniz.

C planı:
C planını da ben yapacaktım ama henüz yapamadım. Belki sizi Çumradan Konyaya değil de Antalyaya kadar geçiririz.. gibi birşeyler denebilir.. :) :eek:

-o-o-o-o-o-o-o-o-

Elinde Kızılören gezisine ait foto olan arkadaşların fotolarını bekliyoruz. :)

.

• Beğen
Tepkiler: canmurad ve ateze
Ooo Mesut abi, bılıyorsunuz kı ben nezamandır bısıklete bınemıyorum, ben sızı yolda karsılarım, corba ıcerız sonra da ben spor salonuna geçerim pazar gunu benım tae kwon do calısmam var, sımdı kusak atlama sınavları falan var da, ben sızı burda karsılar guzide Çumra'yı gezdırır sonra da ugurlarım :)

• Beğen
Tepkiler: sprint
Mesut abi elimde birkaç resim var ama özelden gönderemiyorum.Özelden mail adresini bana atarsan gönderebilirim.;)

2 haftadır hep bi mani çıktı ama bu hafta aranızda olmak dileğiyle

• Beğen
Tepkiler: canmurad
DUYDUK DUYMADIK, UÇTUK KAÇTIK, ÖLDÜK BİTTİK demeyin...!
18 OCAK 2009 Pazar günü Saat 08.00'de Kayalıpark karşışında bulunan Şerafettin Camii'nin Şadırvanı önünde boy abdestlerimizi tazeleyip, abdestimizi bozmadan ve günaha girmeden Çumra'ya doğru seyr-ü sefer eyleyeceğüz biiznillah.
Bilcümle eşrâf-ı velesbit cemaatine hâssaten duyurulur. Measselâmet.

Geri