Scudo Sports

Konya

Scudo
Merhaba arkadaşlar,
Yaklaşık 1 yıldır formu takip ediyorum ama üye olmak bugüne kısmetmiş. Uzun süredir bisiklet araştırıyorum ama kararsızlık,yanlış seçim yapma korkusu nedeniyle almayı erteledim. bu ay içerinde neticelendirmeyi düşünüyorum,mtb veya hybrid konusunda tam karar verebilirsem. geçen hafta whistle miwok 1061d'ye kesin karar verdim derken bu hafta giant roam 1 mi alsam acaba diyorum. hayırlısı bakalım..
herkese iyi günler..

selamlar abilerim bende kücük yasta kazandıgım bisiklet sevgimi sizlerle dahada artırmak isterim gezilerle inş beraberiz :)

26.MAYIS.2013 Pazar günü saat 8:30'da Pınarelli Bisiklet önünden hareketle yapacağımız mangallı turumuza da hepinizin teşriflerini bekleriz. İsteyen yol bisikletiyle isteyen dağ bisikletiyle isteyen tek teker gelebilir...(Güzergah mtb ilerle araziden kent ormanı dileyen yol bisikletleri ile Akyokuş tarafından kent ormanına gidilecektir)katılım bisiklet ve kask zorunluluğu vardır...
Sahibiata Mahallesi Furgandede Caddesi NO : 25 / A, 42040 Meram / Konya :alkis:
(link)

Merhaba arkadaşlar Pınarelli bisiklet hafta sonu mangallı gezimizden bazı fotoğraflar emeği geçen herkese şükranlarımızı sunarız
(link)

02/Haziran/2013 Pazar günü Dutlukırı Kültür Parkında düzenlenecek ödüllü dağ bisikleti yarışına tüm bisiklet severler davetlidir.
Program:
Pınarelli Bisiklet mağazasında sabah 09:00 da buluşulup beraber dutlukırı Kültür Parkına gidilecektir
start 11:00 da
yarışdan sonra yemek verilecektir
İrtibat Pınarelli Bisiklet
(link)

ikinci sayfaya bari düşmesin bir zamanların meşhuuuurr Mesut Abili, Dedeli, Ahmet Hocalı, Demir Kelebekli, Bugsbunny' li " Konya " sekmesi ..

Kıyamam .

@atunsay

Ahmet ben de Konya'dan ayrıldım. Şimdi Ordu'dayım. Takipteyim.

Buluşma Yeri ve Saati: Real batı köşesi 08:00 **Üniversite TOKİ Önü 08:20
Söğütlübahçede (Cılga) kahvaltının ardından dağdaki patika yoldan Malas köyüne inilecek.Oradan Yükselen ve sonrasında Sızma kasabası takip edilerek tur sona erecek.Başlangç ve bitiş noktası Real olmak üzere tur yaklaşık 80 km dir.
Kahvaltılık malzemeler ve gerekli bisiklet malzemelerini unutmayalım. Güzergahımız yedek lastik ve yama seti unutmamayı özellikle gerektirir.
NOT:CILGA AŞILMAZ DEĞİLDİR.
BULUŞMAK VE PAYLAŞMAK DİLEĞİYLE...
Alıntı : Mehmet ÖZDEMİR
Detaylar: (link)

@yunus emre karadeniz

Sana da merhaba, bizler de buralarda olduguna cok sevindik. Hosgeldin... :)

MErhabalar,
bende foruma yeni katıldım, Konya dayım. 1997 model Peugeot Origin XS biiskletim var. Yıllardır bodrumda atıl vaziyetteydi, artık yeniden uyandı :) Şimdiki bisikletlere ne kadar ayak uydurur bilemem.
Sizinle beraber doğa gezilerine katılmak isterim ama ben ve biiskletim ayak uydurabilir mi bilemiyorum.

Asgari ekipmanlar ve teçhizatınız olduğu sürece tabi ki ayak uydurabilirsiniz. Forumda bu başlık adı altında ve "Mevlana Bisiklet" adı altında hafta sonları gerçekleştirdiğimiz turlar var. Oradan takip edebilirsin. Çok profesyonel arkadaşlardan çok acemilere kadar bir çok kişi var. Müsait olan herkes kondisyonuna ve bisikletine göre tura katılıp yarıda da bırakabiliyor. Size kalmış.

01.12.2013 Pazar Konya Real-Ardıçlı-Yükselen-Başarakavak-Küçükmuhsine-Tatköy-Sille Bisiklet Turu

Merhaba arkadaşlar başlıkta da belirttiğim üzere 01.12.2013 günü bisiklet turu düzenleyeceğiz. Saat 09.00'da Real önündeki petrolde buluşularak tura geçeceğiz. Parkur % 50 toprak % 50 asfalt kesimlerinden oluşmaktadır ve aşağıdaki linkten incelenebilir. Lastik tamir seti ve yedek lastik yönünden tedarikli gelinmesi gerekmektedir. Yiyecekler şahsi olarak temin edilecektir. Tüm bisiklet severleri bekleriz.

(link)

Selamlar akşamları turlayanlar varmı acaba.
Aksamları çıkan yada gezmek isteyen olursa mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz

Geri