Scudo Sports

Konya

04.11.2012 Tarihinde gerçekleştirdiğimiz Sille gezimizden bazı kareler. Katkıda bulunan arkadaşlara buradan teşekkür ederiz. Haftaya 11.11.2012 Pazar günü saat 9:00'da Pınarelli Bisiklet önünden hareketle yapacağımız mangallı turumuza da hepinizin teşriflerini bekleriz. İsteyen yol bisikletiyle isteyen dağ bisikletiyle isteyen tekteker gelebilir...

(link)

Scudo
Arkadaşlar hava muhalefetinden dolayı gezimiz 1 hafta sonrasına ertelenmiştir
18.11.2012 Pazar günü saat 9:00'da Pınarelli Bisiklet önünden hareketle yapacağımız mangallı turumuza da hepinizin teşriflerini bekleriz. İsteyen yol bisikletiyle isteyen dağ bisikletiyle isteyen tek teker gelebilir...(Güzergah mtb ilerle araziden kent ormanı dileyen yol bisikletleri ile akyokuş tarafından ken ormanına gidilecektir)

@rudi4219

kolay gelsin hacı bizim bi sıkıntımız var biz bosna da oturuyoruz size ulaşmak bize sıkıntı oluyor... saat de problem ayrıca bide pineralli bisiklet nerde ? ben daha yeniyim yardımcı olursanız sevinirim burda bosnada şuan benim bildiğim ben dahil 6 bisikletli arkadaş var

• Beğen
Tepkiler: rudi4219
@taylan özgür

Pınarelli bisiklet Akademi hastanesi geçtikten sonra 300 metre sonra sol tarafta :)

@taylan özgür

Sonbahara girdiğimizden dolayı havalarda biraz serinledi sabah çıkıldığında hava serin oluyor ve vücut ısınmıyor bizim için saat problem değil

hayırlısıyla gidip dönmek nasip olsun İşaAllah:in:

@cengizhan bekir bayram

18.11.2012 Pazar günü saat 9:00'da Pınarelli Bisiklet önünden hareketle yapacağımız mangallı turumuza da hepinizin teşriflerini bekleriz. İsteyen yol bisikletiyle isteyen dağ bisikletiyle isteyen tek teker gelebilir...(Güzergah mtb ilerle araziden kent ormanı dileyen yol bisikletleri ile akyokuş tarafından ken ormanına gidilecektir):rolleyes:

bu pazar kİmse yol yapmiyor mu ? AĞris- lÂdİk - beyŞehİr - seydİŞehİr antalya yolu. Yol etkİnlİklerİ kalkti mi ne oldu ?

Stravada kullanıcıları görmüştüm Ender , bn bir ara kullandım ama güncel kulanmıyorum zor oluyor.

Arkadaşlar Polar Türkiye sayfasındaki fotoğraf yarışması için desteklerinizi bekliyorum...

(link)

• Beğen
Tepkiler: ersin42
Tur Anonsu
Sabah 08:30 Selçuklu Kipa buluşma asfalttan kaşınhanı havuç diyarına asfalttan gidiş dönüş. Orada uygun bir kahvede çay ve mühimmat takviyesi. Engeç 13:30 - 14:00 konyaya dönüş.

(link)

• Beğen
Tepkiler: ibrahim_42
Geri