Scudo Sports

Konya

Scudo
S.A cumleten... uzun suredir foruma giremedim..su an izmirde askerim... herkese selamlar bol pedalli gunler...$23

Merhaba arkadaslar ben de Konyadayim ama seneye universiteye gidecegim o yuzden cok sevdigim bisikletimi satiyorum.Belki bir gun yeniden donerim kismet..
Bu arada Mtb cilere Konyada kisa mesafe de Meram Derenin sonundaki Koskinin arkasindaki yoldan devam edince dere kenarindan cok guzel doga ici bir yol var (Altinapa barajina kadar gidiyor.) Tavsiye ederim. Ama iyi bir bisikletle cunku arkadasin tekeri mahvoldu donuste otostop yapmak zorunda kaldi.

merhabalar konyalı hemşehrilerim.
konyada acaba benim gibi bahara doğru mtb yapmak isteyipte yeni başlayan birileri varsa tanışabiliriz.
mart nisan gibi kısa mesafe başlayarak dağ bayır dolaşmak istiyorum.
dediğim gibi yeni başlıyorum kondisyon yok şimdilik. özel msj dan ulaşabilirlerse iyi olur.
selamlar

• Beğen
Tepkiler: Faruk ÇUBUKCU
Kendimi müdahale etmek zorunda hissettim. Bir zamanlar forumun göz bebeği olan "Konya" sekmesi neredeyse ikinci sayfaya düşecek.

Yazık ..

selamlar pinarelli bisiklet nasıl biryerdir, güvenilir bir mağaza mıdır? internet sitesinden bisiklet siparişi vereceğim de, güvenebilir miyim acaba?

@Uğur Ece

Merhaba,

Rahatlıkla alışveriş yapabilirsiniz. Eğer öğle vakitlerinde sipariş verirseniz aynı gün kargoya verirler ve ertesi gün bir aksilik olmazsa elinize ulaşır.

• Beğen
Tepkiler: rudi4219
Pazar günü saat 8.30 da Tıp Fakültesi yolu petrolde buluşuyorsunuz. Ağrıs petrole gidiyorsunuz. Benim için de çorba içip, belki Yatağan belki de gidilen yoldan dönüyorsunuz. İyi turlar dostlar. Allah kaza vermesin. Takiptesiniz. :) Fatih Sert

Bende konyadanım KLASİK YOL BİSİKLETİ aramaktayım :) konyada genelde klasiklerin yeri ya çatı arasıdır yada bodrum :D elinde klasik yol bisikleti olan bana ulaşırsa sevinirim. marka model olarak özel mesaj atarsanız cevap yazarım.
Bisikleti topladıktan sonra turlara katılmak isterem Herkeze selamlar

Nerede bu demiradamlar? Konya öksüz yollar sessiz. Nerede o Mesut günler? Nere o Yıldırım? Hepsi bir d.... h....... mı kurban gitti.

• Beğen
Tepkiler: Fatih Sert
Gezi Duyurusu:
İşaAllah Pazar günü saat 8 de meram tıp karşısındaki çeşmeden hareketle Beyşehir'e gideceğim. Normal şartlar altında ortalama 22-25 km hızla 8-9 saatlik bir gezi olacaktır. Toplam yol 200+ km'dir

• Beğen
Tepkiler: atunsay

mehhaba uzunsüredir bisiklet sever olaarak ilk bisikletimi almak üzereyim ..son olarak almak istediğim bisiklet CORRATEC X-VERT MOTION DAĞ BİSİKLETİ 2013 herkese kazasız bir sürüş dilegiyle

Geri