Scudo Sports

Konya

@muhammet keleş

1- Kask - Eldiven, gerekliyse gözlük.
2- Ufak boy bisiklet Pompası (25-30 Cm'lik)
3- En az 1 adet yedek iç lastik
4- Yama Takımı (Solüsyon - Yama ve Zımpara)
5- Suluk-Matara
6- İsteğe göre Müsli Bar, Karamelli Ya da benzeri Şekerlemeler ile Kayısı Kurusu, Kuru Üzüm, hurma v.b. ek gıdalar alınabilir.
7- Giyeceklerin mevsim şartlarına göre seçilmesi. Bisiklet mayo ve forması olmayanlar için; ter tutmayan kalın ve bol olmayan polyester alaşımlı forma ve kısa pantolon ya da eşofman altı (capri türü)
8- Her türlü ihtimale karşı yanınızda 10-20 TL civarında bir paranın mutlaka bulunması....

Not: Kırmızı renkte olanların mutlaka olması gerekmektedir.

Scudo
25-09-2011 dag bisikleti gezimiz cok güzel bir tur oldu defalarca gecmıs oldugum parkurdan her seferinde daha fazla zevk aldım adrenalın heyecan cosku sitres hepsi biraradaydı süper bir gezi oldu süprizlerle doluydu Mesut abimiz de geldi faruk 28 hibritle neler yapılacagını bizlere ıspatladı ahmtb ise firensiz dagdan inişleri gosterdi :D yaw sanki biri 29 jant bisiklete binmiş mi ne banamı öle geldi görür gibi oldum köseler yaylasına çıkmak her baba yiğidin harcı değildir sen 7 hafta bisiklete binme sonra köseler yaylasına cık allah iyilini wersin :D mesut abime bana eşlik ettiği için şükranlarımı sunuyorum fatih abime fotolar için teşekkür tüm ekibe teşekkür (ahmtb hariç çünkü oooo hep önden gitti :D :D ) bir dahaki mtb turunda görüşmek üzere

--------------------------------------------------------------------------------
kask hayat kurtarır. emniyet kemerimiz... kaliteli olmalı

GEZİ ANONSU
Bu hafta sonu yani..........
02.10.2011 PAZAR günü saat 08.00'de Tıp Fak. Karşısı Petrol Önünde buluşup; Akyokuş-Belenbaşı-Kızılören asfalt yoldan Ağrıs (Sağlık) Petrolde Kelle-Paça çorbalarını içip, dönüşü Kızılören- Sefaköy- Konya... olarak yapmayı düşünüyoruz inşaallah. Herkes yanına bir ya da 1,5 çorba parası alsa iyi olur derim.
Gidiş-Geliş Toplam 100 Km. civarı olup, full asfalt sayılır.

ya aslında ben böylede gelebılırımde tura ayak uyduramamaktan korkuyorum daha hiç 100 km yi bır gunde gıtmedim dun alıştırma olsun diye arkadaşla altınapa barajına gıttık gidiş geliş ortalama 15 km ile gidip gelmişiz az yani , ama guzel bi duygu hedefe varıncaki duygun paha biçilemez , inşaallah kendimi geliştirmeye devam ediyorum, teşekkurler

öncelikle herkese iyi pedallar. arkadaşlar bildiğiniz üzere insanlar bizlere çok garip bakıyorlar.bunun nedeni kask takmış eldiven takmış ..vs bisikletçi görmediklerinden dolayı tuhaf geliyor.örneğin ben bile çarşıda kask takış bisikletçi görünce dikkatimi çekiyor.bence sizinde dikkatinizi çekiyordur.neyse ben konuya geleyim
Ben diyorumki turları hep çevreyolunda dışarı taraflara değilde birazda çarşı içinde yapsa sadece gezi amaçlı , biz böyle turları sık sık yapsak insanlar insanlar biraz daha normal bakar gibime geliyor cevap ve görüşlerinizi bekliyorum

• Beğen
Tepkiler: muhammet aydemir
daha konyada tanımadığımız pek çok bisikletçi olduğuna inanıyorum

Geri