Emeğine sağlık Fatihciğim....
Özellikle 05' 30" 'dan sonraki inişimiz harikaydı....
Yine Herşey çok güzeldi...
3 günlük dünya hayatında bir insanın yaşayabileceği en güzel şeyleri yaşıyoruz elhamdülillah...
Allah, birlikteliğimizi ve içimizdeki yaşama sevincini bozdurmasın. Amin.
Gerçekten Iron'larda sezon kapanmaz Bu arada Ahmet abi biz dün İbrahimle ben, Aladağ'a çıktık. Gerçekten çok zorlu ve inanılmazmış. Sizlere teşekkür ederiz. Sizler gitmeseydiniz, biz oranın varlığından bile haberdar değildik. Çok zorluydu. Fotoğraf falan çekildik koyarım foruma. Ama zirvede inanılmaz rüzgar vardı. Ben öyle rüzgara karşı koymadım hiç Derbent'ten Konya'ya kadar yağmur dinmedi hiç. Ama bu yaşıma kadar en güzel ki deneyimdi. İnşallah hep beraber ama yazın gideriz
Soyadınla müsemma bir etkinliğe imza atmışsınız. İnş. 2012 Mayıs sonunda Aladağ' a tırmanış proğramımızda var Allah mani vermezse. Derbente iniş videomuzu yakında youtube koyarım...
Çok teşekkür ederim. İnşalllah o zaman beraber çıkarız. Videoyu merakla bekleyeceğim. Bizim kask kamerası olmadığı için çekemedik inişi. Ama muhteşem bir inişi vardı. İnşallah beraber pedallamak niyetiyle. Görüşürüz Fatih hocam.
Merababalar onceikle tür güzel olmuş tura gelememin büyük üzüntüsü icerisindeyim pazar gunü mağazaya gitmem gerekti sabah erkenden musta Erdoğan abimiz ufak 50 km lik bir tur yaptık sizlere slm war insaallah önümüzdeki turlara bakacağız bu arada telefonumda teknik bir sorundan ötürü rehberim silinmiş numaram 0506 612 44 99 isimle beraber numaralarınızı msj atarsanız sevinirim muhabbet ile
kesinlikle yayaların umarsızca her yerden çıkmasına katılıyorum ;Dimyata pirince giderken eldeki bulgurdan da olmayalım kemdimizi tanıtalım derken kötü bi izlenim bırakmayalım
Selamlar...
Kaskımı da takarım, bandanamı da.. Tam teçhizat dolaştığın zaman sana bakmaları gayet normal. Çünkü onların gözünde "Yarışçı"sın. Sana hiç laf atmadılar mı anah yarışçılara bak diye. Olaya onların penceresinden baktığımız zaman gerçekten birer uzaylı gibiyiz. Bisikletlerin iyi, formaların taytların, ayakkabıların, gözlüklerin, kaskların hepsi onlar için çok farklı. Sen buraya takılıp kalma. Hatta insanların bakışları, sende mutluluk uyandırmalı. Boşver sen. Konya insanını bu tarz şeylere alıştıramazsın. Tip olayını en çok yaşayanlar arasında ben varımdır. Ki kask gözlük geç, saçın uzunsa, sakalın varsa bile bakarlar. Burası konya. Tak kaskını, sür bisikletini kimse umrunda olmasın arkadaş