Scudo Sports

Konya

Scudo
@Bugsbunny

10 numara :D Abi bunun stickerlarından bastırıp zincir koruyucu yapalım olmaz mı :)

• Beğen
Tepkiler: Bugsbunny
@Faruk ÇUBUKCU

Zincir koruyucunun üstünde pek anlaşılmaz ama lastik üstünde olabülüü. Schwalbe firmasına yollamak lazım, lakin onlar uygun ismi bulurlar: Furious Fred ( gözü dönmüş Fred ), Little Albert ( küçük Albert. Yanlış anlama olmasın :D ), Fat Albert ( obez Albert ), Racing Ralph ( Ralph nereye koşuyor? ), Noby Nic ( Noby'nin Nic'i. :D ), ya da Chaqma Kontador gibi. Deee mi Faruk? :)

Açıklama: Bu avatar, tamamen Mesut abinin klavyesinden çıkmıştır. Velhasıl, patenti ona aittir.

@dede

Sevgili dostlar,
Abimiz, büyüğümüz, duayenimiz, ak şaçlımız, medar-ı iftiharımız, kısaca en gencimiz yani dedemiz aramıza dönmüştür. Kendisine kalben hoşgeldin diyoruz. Rabbim Umresini makbul ve kabul eylesin. :)

Bu arada dedemiz yok diye gevşeyenler, yeniden toparlansınlar lütfen. Durmak yok, pedallamaya ve muhabbete devam... ;)

@Bugsbunny

Sevgili Ogün,

Avatar tasarımı ve duruşuyla 10 numara. Muhteşem. :in:

İstanbul daydım. Yeğenim sünnet merasimi için. Çok kısa ve telaşeli bir ziyaret oldu. Seninle görüşmeyi arzulardım fakat program çok sıkışıktı. Hakkını helal et lütfen.

Selam ve muhabbetlerimle.

• Beğen
Tepkiler: Bugsbunny
@bisikletseven

Kırmızı kravat olmasa avatarda, tanıyacaktın dee mi sevgili İsmail? :) Bak, hikayesini yazıverdim aşağıya. Görüşmek üzere...

@Fatih Sert

Avatarın hikayesi şöyle: Mesut abi uzun yol yaparken canı sıkılınca, yerdeki gölgesinin fotoğrafını çekiyor. Sonra da "paint" ile Sünger Bob'a benzetiyor şapkalı kafasının gölgesini ( amma hangi turdu, hatırlayamadım şimdi ). Walla, süper de olmuş işte :)

Önemli değil Fatih. Bi dahaki sefere daha uzun süreli gel, İstanbul'da olursam eğer, birlikte pedallarız. Güzel yollar ( az da olsa ) var.

Sevgiler

@Bugsbunny

Hah şimdi oldu. Yoksa tanımak ne mümkün. Avatarın bu hali 200+km lerin sonda Ahmet hocanın deryarına tutunmaya çalışıp sonunda evine varmış birinin halini anımsatmadı değil. :D
Not: Espriyi kendime yaptım kimse üstüne alınmasın. Ha ille de alınırsa alınsın canım.:eek:

Konyaya gel de etli ekmek yiyelim özlemişsindir bizi :)

PAZAR GÜNÜ İÇİN ANONS:

Buluşma yeri : Başak İlköğretim Okulu Yanı Petrol, Tıp Fakültesi Yolu,
Saat : 8,00
Güzergâh : Altınapa, Tepekent üzeri Kadınhanı, Ladik ve Konya
Tür : Yol, hibrit, düz lastik mtb olabilir.
Mesafe : 130 km. civarı
Tempolu olarak gidip gelelim inş.

Not : Yemek durumunu yolda görüşürüz. :)

Görüşmek üzere....

Geri