Scudo Sports

Konya

h.q ne ya? Hoşqeldin öyle mi? Sıçmayın kardeşim şu dilin içine!!!
Tmm kızmana gerek yok dogru duzgun yazarız kardesım uyarman yeterlı oke ?

Scudo
Günaydın Ironmanlar. Dün güzel bir gezi oldu. Fotoğrağlar ise harikaydı. Hepsini çektim. Bu fotoların her pikselinde alınteri vardır, bol kalori yakılmıştır. Hafızaya kaydedilmiştir. Hem arazi hem asfaltta geçen bu keyifli tur için herkese tekrar teşekkürler. Haftaya görüşmek ümidiyle;)

Dün ki tur güzel olmasına güzeldi. Tabi ki biz "ironman A grubu"na uyamadık. Ama, paraşüt tepesinin zirvesinde ki ironmanları, tepenin eteklerinden seyretmek de ayrı bir zevkdi:)))))

Ve olmasını istemediğimiz olası akslikler....
Lastiklerin ikisi de patladı ve yaklaşık 10 km bisikletle yan yana yürüdüm...

Neyse, B grubuna tahammül eden A grubuna teşekkürler:)))))

Yaklaşık iki aydır pedal çeviriyorum. Ya da ona benzer bir şey. Pedal çevirmek neymiş pazar günü görmüş oldum. İronman A takımının peşinde "bisiklete binmek böyle bir şeymiş" dedirten gizli parkurlardan, hızla aşğıya inmek çok zevkliydi. Bu arada B takımı olarak paraşütümüz olmadığı için paraşüt tepesine çıkmadık, bunu herkes böyle bilsin. Yoksa he hey be. Tpe mi dayanırdı? :D Şaka bir yana güzel tur için ekiptekilere teşekkürler. Bu arada Ahmet kardeşin taktikleri çok işe yaradı.... Herkese teşekkürler. Görüşmek üzere.

Not : emin abi lastikleri konusunda kaliteli bir atılım yapmalı diye düşünüyorum. selamlar.

@Mesut Girgiç

Görüntüler pek bi güzel olmuş Mesut abi ( daha yeni bakabildim :( ) Müzik de pek bi eğlence katmış görüntülere. :in:

Ayın 27'sinde düzenlenen Paraşüt Tepesi Çıkarması'na katılamadım. Okudum amma velakin ve zorlanan arkadaşların ruh halini de pek bi iyi anladım yazdıklarından ( cümle biraz zorlama oldu :D ). Tepenin çıkışı pedalı, zinciri, rubleyi; inişi de frenleri tüketen bi parkur. Ammaaa, şahanedir be... :rolleyes: Fotoğrafları heyecanla beklerim.

@aslankangal

Eyvallah, ben de öyle düşünüyorum.

Ancak bu hafta full doğaçlama yapalım derim.
mesela Kızılören dağına yada Loras'a doğru yardıralım.

Pazar günü saat 09:30 da Meram son duraktaki köprüde buluşalım. Gerisini buluşunca düşünelim, süpriz yani doğaçlama olsun.. :)

Mustafa;

Loras ve Kızılören dağlarının GOOGLE haritalarını buradan yayınlada bi bakalım, bu dağlara nereden çıksak puan toplarız.. ? :)

@Mesut Girgiç

Hezerde canııımm.. Paraşüt tepesinden Kızılören Dağı'na doğru pek bi çikin baktıydın. Pusulayı o tarafa çevireceğin belliydi hay öğür...
Gayet güzel bir SEÇİM olmuş abi.
Sarıpınar Yaylası'na vardığımızda Somun ekmek arası Mısırlı-Domatesli Ton Balığı; arkasından da Bal şerbeti ziyafeti verelim mi? Adam başına 3 - 4 lira kadar bir maliyet olur zannedersem. Malzeme tedarikçiniz ve şef garsonunuz tabii ki ben olacağım. Haa... bu menüyü beğenmeyen arkadaşlar da yanında getirdiği yiyeceklerden yiyebilir.
Bahsetmiş olduğum boğaz harbine katılacak olan gönüllüler ile asker kaçaklarını (Karaman'lı, biraz kilolu, datlı sözlü, güler yüzlü, ceylan... pardon.... yeşil gözlü) ve harp malüllerini (DEDE.... inşaallah), sözkonusu gün ve saatte Meram Köprüsü'nde bekliyor olacağız. Bilgilerinize...
Paralar bozuk olsun. Arkayı da lütfen dörtleyelim...(Dört kişinin Deryarı çok iyi oluyor da.... o açıdan yani.)

Herkese Selam,
Ben forma yeni üye oldum.Şimdiye kadar çok güzel geziler olmuş katılamadığıma üzüldüm katılsaydım ayak uydurabilirmiydim onuda bilmiyorum ama bundan sonraki gezilere katılıp yapıp yapamayacağımı denemk istiyorum.Benide gezilerinize kabul ederseniz sevinirim.

Gideceğimiz Parkura ait biraz teknik veri veri veri verivereyim...
Evlerden ırak Meram Köprü 10 Km. (Asfalt)
Meram Köprü - Dere - Santral Yolu - Salarlı Yaylası (3 Km Asfalt + 11 Km Toprak)
Salarlı Yaylası - Kargasekmez Yokuşu - Manastır Yaylası ( 7 Km Toprak)
Manastır Yaylası - Uzundere Yaylası - Göstenlik Yaylası - Sarıpınar ( 11 Km Toprak)
ve tam bu noktada...... BOĞAZ HARBİ.. Harbiden diyorum bak... Bizde Yalan Yok.
Sarıpınar - Maravı Yaylası ( 2 Km. Off Road)
Maravı Yaylası - Kızılören Köyü Merkezi ( 9 Km. Toprak)
Kızılören Köyü - Konya Merkez ( 40 Km. Asfalt)

YANİ; Toplamda Yaklaşık 53 Km. ASFALT,
41 Km. de TOPRAK Yol olmak üzere 94 + Km. Yol Katedilmiş (Katledilmiş) olacak inşallah.

@sadık1964

Sadık Hocam,
Ahmet Hocanın belirttiği yerlerin isimleri tamam da karga sekmez yokuşu Sanki Ankara yakınlarında gibi geldi bana ama, şuna inan ki Ahmet hocanaın o Karga Sekmez Yokuşu dediği yerde bisikletler zaten sırta binmek zorunda çünkü orada ne yol var ne iz. Bisiklet sırtta olduğu halde yürüyerek bile zor çıkılacak yerler. Tura katılacaklara Allah kolaylıklar versin İnşaallah. Çünküüü... ben yokum. Dr. Raporum var.
DEDE

Ahmet Kardeş, şu Boğaz Harbinin çıkacağı yere kadar ben de düşünüyordum da ordan sonrasına hiç gözüm tutmaz. Zaten geçen hafta bisikleti sırtımda getirdim. Ama şimdi iki lastik de değişti artık. 28 jantta MTB:))))))

@AHMTB

• Beğen
Tepkiler: Bugsbunny ve AHMTB
Ahmet abi: PORTAKAL

Arkadaşlar ben arazi yapamam. Hepinize iyi pedallamalar

• Beğen
Tepkiler: AHMTB
Geri