ironman-Konya ekibi'ne Gezi Duyurusu:
Bu pazar Saat 09:00 da Meram son durakta mtb ve hibritlerle buluşup dere yolundan Paraşüt tepesi, baraj çevresi, kent ormanı şeklinde ortaya salata yapacağız.
ironman-Konya ekibi'ne Gezi Duyurusu:
Bu pazar Saat 09:00 da Meram son durakta mtb ve hibritlerle buluşup dere yolundan Paraşüt tepesi, baraj çevresi, kent ormanı şeklinde ortaya salata yapacağız
Bu hafta 3 kere gıttım oraya bakalım gelmeye calısacagım abı Isım olmazsa baska tarafa
Hoşbulduk saolasın. Daha 3 gün oldu alalı. Gücüm ona yetti, para durumları yüzünden.. Dün akşam iş çıkışı 15 kilometre falan yaptım, tam yetti ama bana artık daha üstünü bilmiyorum. bende çok iyi bi bisiklet istiyorum ama sanırım ilerleyen zamanlarda, tek sorun maddi yani.
Merhaba arkadaşlar. aranıza yeni katıldım. Yeni bir bisiklet kullanıcısıyım. Bisikletim Bisan Aregon Xt. (Pek kimse sevmiyor aregonu ama ben memnunum)
Herkese keyifli forumlar
sewgili ironmanlar mesut abi ben epeyden beri bisiklete binmiyorum spor yapamıyorum artı tosun gibi oldum bisiklete binmeyi unutmus olabilirmiyim kilo aldıgım için sizinle gezmemde sıkıntı olurmu bana ne yapmayı önerirsin bana güzel ve faydalı bir recete
her gün şafak saymayı
her akşam erkenden yatmayı
sabahları erken kalkmayı
hergün tıraş olmayı
gel sende gör arkadaş
kız gibi yatak yapmayı
yılan gibi sürünmeyi
ördek gibi yürümeyi
koyun gibi sayılmayı
gel sende gör arkadaş