Scudo Sports

Konya

@AHMTB

Hııı şöyle cevap vereyim şu gideceğimiz yere göre (öğrensem) uzun geziler elma, yakın geziler elma suyu , kamplı turlar ordakal

• Beğen
Tepkiler: AHMTB
Scudo
@bisikletseven

ironman-Konya ekibi'ne Gezi Duyurusu:
Bu pazar Saat 09:00 da Meram son durakta mtb ve hibritlerle buluşup dere yolundan Paraşüt tepesi, baraj çevresi, kent ormanı şeklinde ortaya salata yapacağız.

• Beğen
Tepkiler: Faruk ÇUBUKCU
@Faruk ÇUBUKCU

Pardon, yukardaki topik şehiriçi gezi bölümünde yayınlandı mı Faruk?
Yayınlanmadıysa orada da yayınlayıver lütfen. ;)

ironman-Konya ekibi'ne Gezi Duyurusu:
Bu pazar Saat 09:00 da Meram son durakta mtb ve hibritlerle buluşup dere yolundan Paraşüt tepesi, baraj çevresi, kent ormanı şeklinde ortaya salata yapacağız

Bu hafta 3 kere gıttım oraya :) bakalım gelmeye calısacagım abı :) Isım olmazsa baska tarafa :)

@Mesut Girgiç

Geziler-Duyurular-Organizasyonlar bölümünde de yayınladım. :in:

Merhabalar, ben murat konya dan.. Prof. bisikletçi değilim ve bianchi star ım var, ama ufak çaplı gezilere katılmak isityorum.

Merhabalar, ben murat konya dan.. Prof. bisikletçi değilim ve bianchi star ım var, ama ufak çaplı gezilere katılmak isityorum.

H.q aramıza ama kardesım o bısıklet senı cok yorar bısıkletınde degısıklık yap bence

bende de işkur kursiyeriyim :D konyada oturuyorum bisikletim salcano igman herkese selamlar...necosoft kardeşim seninle meslektaş olacaz inş. :D

• Beğen
Tepkiler: 42FY
Hoşbulduk saolasın. Daha 3 gün oldu alalı. Gücüm ona yetti, para durumları yüzünden.. Dün akşam iş çıkışı 15 kilometre falan yaptım, tam yetti ama bana artık daha üstünü bilmiyorum. :) bende çok iyi bi bisiklet istiyorum ama sanırım ilerleyen zamanlarda, tek sorun maddi yani.

Yarınki geziye güzel bir sebepten dolayı malesef katılamayacağım. Basasistansız bu hafta idare ediverin :p

Şu an itibariyle bir iptal gözükmüyor. Geziye, daha önce beraber bisiklet bindiğimiz 4 kişi katılmayı planladık. Sabah ola hayr ola.

sewgili ironmanlar mesut abi ben epeyden beri bisiklete binmiyorum spor yapamıyorum artı tosun gibi oldum bisiklete binmeyi unutmus olabilirmiyim kilo aldıgım için sizinle gezmemde sıkıntı olurmu bana ne yapmayı önerirsin bana güzel ve faydalı bir recete

her gün şafak saymayı
her akşam erkenden yatmayı
sabahları erken kalkmayı
hergün tıraş olmayı
gel sende gör arkadaş

kız gibi yatak yapmayı
yılan gibi sürünmeyi
ördek gibi yürümeyi
koyun gibi sayılmayı
gel sende gör arkadaş

şafak 117

Geri