Scudo Sports

Konya

Scudo
sgtalper e selam ben colormanlerden onlycolorman artık aktif olarak bisiklet forumlarına katılma kararı aldım ben ve ekibim konyada her pazar buluşup farklı noktalara gezi yapmaktayız sadece reklam olayımız azdı ama artık tüm gezilerimizi forumdaki arkadaşlarla paylaşacağız umarım tanışır ve beraber pedallarız.

Arkadaşlar merhaba,
Kurban bayramı son günü ve sonrası konya da günübirlik veya 2-3 günlük tur yapan olacak olursa haber verirse sevinirim.
Bayram haftası Konya da olacağım organizasyon olursa katılmak isterim.
Öcenden haber verirseniz iyi olur, Konya'ya bisikleti de götürmem lazım..

Diyelim ki hiç organizasyon olmadı,konya civarında günü birlik gidip gelebileceğim nereler var bir yol göstere olsa süper olur.
bir de tek gece konaklamalı neresi olabilir.
Günübirlik için Git/gel toplam 170km civarı olabilir.

Teşekkürler.

@FatihDokmeci

Bu sayfalardan anonslarımızı takip edin.
Bayramın 2. yada 3. günü organizasyonumuz olabilir.

----------000------------

En son gezimiz olan "Klistra" gezi fotolarını kaçırmamak için buraya tıklayın.
Keyifli seyirler.:)

----------000------------

GEZİ ANONSU:

Arkadaşlar önümüzdeki pazar günü realin önündeki benzinlikte sabah 07:00 da buluşup Ladikte çorba içip 12 den önce Konya ya döneceğiz.
Hertürlü bisikletle gelmek serbest.
Kasklar giyilsin lütfen.

kalkabilrsem insaallah gelmeye calisacagim s.a selamlar

Mesut abi gelmeye çalışacağım inşallah. özledim gezip tozmayı :D

yok mesut abi olmaz oyle sey ayip olur kocaman adamiz da rubleye alici gozuyle baktim kirmizi hic biryeri yok fakat istersen boyaybilrim

(Arkadaşlar önümüzdeki pazar günü realin önündeki benzinlikte sabah 07:00 da buluşup Ladikte çorba içip 12 den önce Konya ya döneceğiz.
Hertürlü bisikletle gelmek serbest.
Kasklar giyilsin lütfen.)
Mesut Abi Allah'tan bir mani gelmezse gelmeye çalışacağım.

Ben malesef gezi duyurusu veya güzel fotoğraflar paylaşmayacağım. Beni çok üzen bir haberi bisiklet forum aracılığı ile tüm dostlara iletmek istiyorum.
Bu forumda bizleri bisikletten ziyade spor sevgisinin ve spor yapma isteğinin birleştirdiğini düşünmüşümdür hep. Spor'u seven insan sporcuyu da sever ve şu habere eminim, çok üzülür;
Milli atlet Süreyya Ayhan Kop'a GSGM Tahkim Kurulu tarafından verilen 4 yıllık müsabakalardan men cezası, sporcunun indirim talebiyle başvurduğu Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi tarafından ömür boyu mene çevrildi.
Süreyya Ayhan Kop bundan sonra ancak market arabası itme yarışmasında koşacak demek bu haber.
Türkiye'nin sporun temeli, anası, gerçeği Atletizm'de lejyonerlerle değil kendi çocuğuyla, kendi evladıyla dünya şampiyonluğu, olimpiyat altını görmek için daha çok bekleyeceği anlamına geliyor bu haber.
Aramızda, etrafımızda azımsanmayacak sayıda iyi bisikletçi var. Ben de iyi bir bisikletçiydim ( şimdiki kiloma, performansıma şahit olanlar şaşıracaktır) Çok iyi bir bisikletçi olabileceğimin sinyallerini veriyordum ama bir Lance Armstrong değildim, istediğim kadar çalışayım olamazdımda.
Lance gibiler, Majesteleri Michael Jordan gibiler, Sergei Bubka gibiler, Naim Suleymanoğlu gibiler, Hişam El Guruj gibiler ve son zamanlarda Ussein Bolt gibiler özel insanlardır. Cenab-ı Hak'kın bazı özel yetenekler ve özellikler bahşettiği nadir insanlardır.
Ben Süreyya Ayhan'ın da bu katagoriye girebilecek yetenekte özel bir sporcu olduğuna hep inandım ve onun birgün tekrar pistlere dönmesini, giderek zayıflayan bir umutla bile olsa hep bekledim.
Güzel ve yalnız ülkem çok büyük başarılar kazanan daha fazlasını da kazanma potansiyeline sahip bir sporcusunu malesef şu veya bu şekilde kaybetmiştir.
İnşallah bundan sonra yetiştireceğimiz sporcularımıza sahip çıkarız. İnşallah Süreyya Ayhan gibi onlar da harcanıp gitmezler. İnşallah birgün oyunla gerçek sporun ayırdına varırız ve örnek teşkil edecek, liderlik yapacak sporcularımız Süreyya ile aynı kaderi paylaşmaz.

@atunsay

Çok güzel bir konuya değinmissiniz. Yalnız bu durumu sadece yalnız ülke sendromu ile açıklamak yetersiz olacağı kanaatindeyim. Zira bu konuyu yorumlarken yukarıda ismini saydığınız dünya çapındaki sporcular ile bizim Süreyya Ayhan gibi öz çocuklarımızın profesyonellik anlayışlarını da karşılaştırmak gerekir diye düşünüyorum. Bununla ilgili son birkaç yıllık Süreyya Ayhan haberlerini tekrar bir gözden geçirmek yeterli olur sanırım. Saygılar

• Beğen
Tepkiler: atunsay
@İsmail YURDAKURBAN

Ben hiç bir sendroma girmiyorum, kimseyi yargılamıyorum, kimsenin kimseyle hiç bir imkan ve özelliğini karşılaştırmıyorum.

Süreyya Ayhan Kop'un böylesine hazin ama kesinlikle beklenen şekilde sonlanan hikayesinde başta kendisi ve eşi (hocası diyemiyorum) suçlanabilecek pek çok insan vardır. Ben (yukardaki parantez hariç) bu konuda da yorum yapmıyorum.

Ben sadece müthiş potansiyeli olan, ülkesine her sporcu ve sporseverin rüyası olan olimpiyat altınını hem de atletizm gibi olimpiyata ruhunu veren bir branşta, kazandırabilecek bir sporcunun erken yaşta ( göz göre göre deyimi en güzel bu süreç için kullanılabilir) spordan kopmasından duyduğum üzüntüyü dile getirdim.

tüm hemşerilerime selamlar ben 25 yıl konyada ikamet ettim şimdi memleketim ankaradayım.
şeker murat. tekke. ihsaniye hocafakıh mh. de bulundum şimdi özlüyorum mahalle fırınından etliekmeği (geçen ay gittiğimde lüks lokantada yedim berbattı illaki mahalle fırını), hafta sonları mahalle mahalle düğün pilavı aramayı. en çok ilk orta lise üniversite arkadaşlarım hep konyada onları.
nörün ortam, nörüyüm ortam sen nörün???

@Mesut Girgiç

Mesut abi gezi yaklaşık olarak kaç saat sürer acaba?

Geri