Scudo Sports

Konya

Scudo
@smh42

Konyadan çok uzaklaşmayacağımız için dileyen istediği zaman eve döner ama genel olarak ekibincek yaklaşık olarak evde oluş saatimiz 12-14 arası olur galiba.

• Beğen
Tepkiler: smh42
@Mesut Girgiç

tamam Mesut abi teşekkür ederim..Katılamam galiba keyifli geziler olsun tüm ekibe

@Mesut Girgiç

Merhaba,
Zaman zaman konya ya geliyorum - memleket meselesi,Lalebahçe de oluyorum ama merkezde de kalacak yer var.
konya civarında nerelere gidilebilir günübirlik,yer ve kabaca yol tarifi nereden bulabilirim?
Bayramda organizasyon yaparsanz katılmak isterim,formu takip edeceğim..

selamlar..

@sgtalper

Arkadaşlar merhaba,

Konya da bisiklet (marka) ve yedek parça nereden temin edilebilir?
Reklam olmasın derseniz mail atabilirsiniz fatihdokmeci@yahoo.com

Ortada kalırsak Konya da yer bildiğim yok,önceden bir gidip görelim,hazırlıklı olalım.

Teşekkürler.

@FatihDokmeci

İsim vermek doğru olmaz haklısınız.
Ben de şöyle diyeyim. Muhacir pazarı civarı- Akademi hast. karşı sırasında bir prof bisiklet mağazası var. Bilginize..

• Beğen
Tepkiler: FatihDokmeci
@Mesut Girgiç

Teşekkürler,
Konya ya gittiğimde muhakkak uğrayacağım yerlerden birtanesi olacak artık..
Tekrar teşekkürler..

Sizinle de tanışmak ümidiyle...

Bisiklet benim o yüzden sordum.Türkiye'de olmayan bir marka.Konuyu görünce şaşırdım zaten muhtemelen beni görmüşünüzdür?

Ah evet Ahmet Bey büyük ihtimal sizi gördüm merak ettim o yüzden yeni konu açtım ışıklarda rüzgar gibi geçtiniz aracımın önünden.
Ayrıca nası bu kadar emin olabiliyosunuz Türkiye de tek sizin olduğundan.

Almanyadan geldi o yüzden biliyorum.Sadece ben de olup olmaması önemli değil benim için.Beni nerede gördüğünüzü de ben merak ettim:D

Tam olarak Beşyola yakın petrolün ordan sağa dönüş yolunda:)
Afedersizin öğrenci olduğunuzu gördüm hangi bölüm acaba?

Dumlupınar Üni.-Muhasebe
Konya'nın heryerinde görebilirsiniz:) (Ayrıca sadece Konya da değil tabi:D her yerde...)

• Beğen
Tepkiler: Necati Günüç
güzel bi tur olmuş anlaşılan yalnız katılımı az gördüm biraz,
bu arada kız arkadaşları konyada ilk defa görüyorum,meraklısı çokmuş:)

• Beğen
Tepkiler: ugurcuum
Geri