Scudo Sports

Konya

Scudo
@Mesut Girgiç

Mesut Abi, eski saatle mi 06:30, yeni saatle mi ?

@Mesut Girgiç

Saatlerimizi 1 saat geri almayı da unutmayalım bu arada; daha çok uyuyalım. Gerçi bunu belirtmek için de biraz geç olmuş yaw :D

• Beğen
Tepkiler: atunsay
Mesut abi;
Şu aşağıdaki iki linke bi göz atar mısın?

(link)

Bir de;

(link).

• Beğen
@mtb_by_rm

var yeni başlamışlar zafer de yer saatini oralarda takılıyorlar yeni başlamışlar pek bişi yapamıyorlar

mesut hocam bu rotayı görünür yollardan çizdim buralardan geçelim mi ? (link) (link)

(link) (link)

@aslankangal

GPS aletimiz varsa, rotayı birebir takip edebileceksek, mümkün tabi... ;)

Ben sanırım bu parkuru biliyorum. Oradan daha önce geçmiştik. Çok uzun bir yol değil. Yarım saate kalmaz biter.
Fotolardan anladığıma göre ve de yanılmıyorsam dolmuş son durağından tavuk çiftliğine tırmanıp tepelerden santralın olduğu vadiye iniliyor.. ??

@Mesut Girgiç

yok şimdi santralden sonra 1 km toprak yokuş var ya çeşmeyi geçinde dimdirek tırmanış var ya orası köseler yaylasından geçip tekrar dere yoluna iniyor benimki öneri gene siz bilirsiniz (link) (link)

@aslankangal

Haa, tamam şimdi bildim.
Burası Ahmet hocanın klasik parkuru zaten .
Daha önce buradan da geçtik.
Ama tabiki yine geçeriz olur.
Ancak pazar gününe kestel'e gitmeyi planlıyoruz.

Bu pazar günü saat 08:00(sekiz) de Realin önündeki benzinlikte buluşup Kestele gidip döneceğiz.
Yol maksimum 100 km. Hafif rampalık ve OFFROAD-ASFALT karışımı bir parkur.
Herkes yiyeceğini yanında getirsin.

Yol bisikleti dışında bütün bisikletler olur.

Kasklarınızı da takın. :)
Foto makinalarınızı unutmayın, manzaralar süper.

Görüşmek üzere.

@Mesut Girgiç

Amaannnnn Hocam ne yaptınız ?
Kestel mi ?

Bursa'nın ilçesi Kestel mi ?

hemde gidip - dönecek misiniz ?

:D :D :D :D :D

İyi pedallamalar, selamlar

• Beğen
Tepkiler: AHMTB ve atunsay
Arkadaşlar,
şu saatlerde Konya da başlayan yağmur dolayısıyla pazar günkü gezi proğramı-rotası değiştirilebilir. Lütfen cumartesi günü gezi anonsuna tekrar göz atın.

• Beğen
@Mesut Girgiç

GEZİ PLANI DEĞİŞMİŞTİR.
Arkadaşlar;
Hava durumu tahmin raporlarında Konyanın Salı gününe kadar sağanak yağış alacağının tahmin edilmesi üzerine, Kestel yolunun bir bölümünde yoğun çamur olacağından, gezi planı değişmiştir.

Pazar günü: saat sabah 08:00 da tarihi meram köprüsünde buluşup Bulumya, Kilistra, Hatunsaray Konya güzergahını pedallamamız daha uygun olacaktır. Yol tamamıyla asfalt olduğundan bu parkurda çamura belenmemiz söz konusu olmayacaktır.
Yağmurluk, kask, çamurluk, yiyecek ve içecekli olarak gelmeyi ihmal etmeyin lütfen.

Geri