Scudo Sports

Konya

Arkadaşlar, önümüzdeki pazar günü saat 08:00 da realin önündeki benzinlikte buluşup Malas dağına ve oradanda kampüsün arkasından dolaşıp İstanbul yoluna ve oradanda devamla ya direk konya yada Pınarbaşı köyünden Ankara yoluna geçmeyi ve oradan da ya direk konya yada Zazadın hanı yönüne ayrılıp Aksaray yolundan KOnya ya geçmeyi planlıyorum.

Tura hem mtb ciler hem yol'cular hem de hibritçiler katılabilir. Çizdiğim parkurun herkesi memnun edebilecek alternatif yan yolları var.
En kısa 35 km. orta 50 km uzun 75 km civarında olan üç ayrı seçeneği de olan etaplarda, dileyen dilediği etabı seçer.

Buluşma yerinde buluştuktan sonra kimin nereden döneceğini yolda giderken ayarlarız.

Herkez yanında atıştırmalığını getirsin. Suluk getirmeyi unutmayın.
selam sevgi ve hürmetler.

Scudo
Malas dağı'nı özlemiştim; iyi oldu benim için. Pazar günü görüşmek ümidi ile...

Ogün.

• Beğen
Tepkiler: atunsay
@Mesut Girgiç

hocam 8 de buluştuktan sonra üniversitenin orda saat kaç gibi olursunuz ben size ordan katılmayı düşünüyorum da

DUYURUDUR.

Arkadaşlar önümüzdeki cumartesi günü sabah 07:30 gibi (+/- max.10 dk) Mustafa Karagöbek Abinin işyerinin önünde buluşup KARAMAN'A GİDİP DÖNECEĞİZ.
Yol gidiş dönüş 200 km. yi geçer.
Kafanıza kaskınızı, cebinize lokantada yiyeceğiniz yemeğin parasını, çantanıza da yolda atıştırmalık erzak koymayı unutmayın.

Dönüşte geceye kalabiliriz LAMBA GETİRMEYİ UNUTMAYIN.

Çumra üzerinden geçeceğimizden yol güzergahında turumuza eşlik edeceklere de kapımız açıktır. (Ateze hocama buradan selam ederim :))

Arkadaşlar 4 Ekim tarihli gezi fotoğraflarını hala göremedik?

TRANSTOROSÇULARA DUYURULUR.

Konya-Alanya turumuzun foto ve yazıları Konya-life dergisinin son sayısında yayınlanmıştır.
Elinde görsel bir hatıra olsun isteyenler dergiye müracaat edebilirler.

not: Lütfen bu not reklam gibi algılanmasın zira dergi ile olan bağlantımız maddi değil sadece amatör ruhla gerçekleşmektedir.

zeki arkadaşımızın almış olduğu 2. bisiklette(amoeba hussar) rampalı çarşı civarı pem dersanesi karşısında çalınmıştır.bilmeyenler için; bisiklet siyah ,üzerinde turuncu desenler olan tek amörtsörlü bir mtb dir.görenler her hangi bir konuda yardımcı olmak isteyenler için irtibat tel.05066424676

@semeket

Çalışmak, başarmanın YARISIDIR.

Yumurtanın SARISI, gitti tüpün YARISI, (Tüp kelimesi yanlış kullanılmıştır. Bilenler doğrusunu bilir.)

YARISINDAN fayda yok; Kaç gel gece YARISI...

Gece Yarısı gelme; Tam Gel 7 ile 8 'in YARISI (07.30'da)

• Beğen
Tepkiler: semeket
@Mesut Girgiç

Nereden temin edebiliriz acaba mesut abi?

Geri