Arkadaşlar Ladikteki o çorba için soğuk hiç etkileyemez.Birde (kemiksulu) çorbayı içtikten sonra zaten soğuğu hissetmeyeceksiniz bile.Keşke orada olsaydım.Mesut abi benim yerime de için:rolleyes:Bayram ın yerine de için.Zaten Bayram o çorbayı çok seviyor.
@AHMTB
Hocam, sen daha iyi bilirsin ama; ekipteki arkadaşların çoğunluğunda şehir yada yol tarzı bisikletler olduğu için onlar yol gezilerinde daha rahat ediyorlar. Sen de paltonu pantolonunu giy de bizimle gel istersen.
İnşallah ilk fırsatta dağa da çıkarız.
bu gün ladik gezisi çoooooooook güzel oldu hele çorba bi harıkaydı sadece bu kadar değil..... mesut abiyi bekleyin
murat abi geleceksin diye sana söz verdilerimi getirmiştim hem de dil döktüm gelmedin demek çok hastasın geçmiş olsun tekrar :dua:
eh bu durumda haftaya ziyaretine gelelim (gezilere gelemenen hakkında ekibin de ilginç fikrirleri var )
Allah razı olsun Mesut hocam , aslında ağır değil ama kendime güvenim gelmedi hala .. Eminim ki bol karabiberli bir çorba herşeyi hallederdi .nasip inş.
@bisikletseven
İsmail abi. İnan çok istedim ama ,bu halimle size ayak bağı olmaktan başka bir şey olmazdım . Hadi hastalığı boşverdim diyelim ,kondüsyon da acayip gerileme var diye tahmin ediyorum .. Güzel dilek ve temennileriniz için teşekkür ederim ..
İnşAllah beklerim ne zaman isterseniz .. Bu arada ekip ne düşünüyor gelmemem hakkında inan çok merak ettim Mesut hocam ekip başı olarak bunu açıklamak size düşer Yada bunu ortaya atan İsmail abiye )
Allaha emanet olun . kendinize iyi bakın .Sevgiyle Saygıyla kalın.
murat abi ha şöyle arasıra sesver görüntün yok bari sesini duyalım iyi misin hoş musun dolu musun boş musun merak ettik ekibin esprisini de katıldığın ilk turda söylerim
kal sağlıcakla Allah emanet ol ara sıra ses ver
şu çorbanın tatı hala damağımda tekrar teşekkür ederim Mesut abi
Bu pazar günü sabah 09:00 da Real'in önündeki benzinlikte buluşup Kadınhanına etli-peynirli börek yemeye gideceğiz.
Kışlık elbiselerinizi giyin dememe gerek yok sanırım zira havalar bugünlerde hiç +(artı) derecelere geçmiyor.
Hastalanana karışmam, direk iğne yazarım. (imza: ailenizin doktoru)
yazın ve temennin güzel de şimdi gelecen mi gelmeyecen mi ben sordum kadınhanı 50 km cıvarındaymış *2 eder 100 +şehre giden varsa 20 ekle eder 120 km bacağımda hahif rahatsızlığım var geçti geçecek cinsten ama gitmeye niyetliyim
Yarın akşamdan itibaren yemek neyim yemem gaarim. Şimdiden söyleyeyim 3 taneden aşağı yemem bak Mesut abi, ona göre. İkisi soğuğa karşı; biri pedallamak için....
Adam olana yeter be değil mi?..... Allah Kanaattan ayırmasın. Amin
Arkadaşlar bildiğiniz gibi çölleşmenin yoğun olarak görüldüğü şehirlerden biriside Konya.
Aklıma şöyle bir proje geldi.İlkbaharda rahmet ormanlarına bir ağaç dikeceğim.
Her hafta bisikletimle gidip suluyacağım.Doğaya birazda yararımız olsun bunca zarara karşı değil mi?
Başka ağaç dikmek isteyen varmı?
Mesut abi merhaba.
Ben Kadir Durgut'un yeğeniyim.
Kadir amcamın oğlu ve ben bisiklete meraklıyız.Kendi adıma konuşayım kodisyonum fazla yok ama günde 50 km civarı gidebiliyorum.
Amcamla bir konuşsan , ufak turlarınıza katılsam
Pazar sabahına kadr bir şey diyemiyorum . inş. gelmeye çalışırım ama kadınhanına kesin gelemem,ama sizleri özledim görmek istiyorum . olmazsa arabayla geleyim