ARkadaşlar,
benim evden internet bağım lağvedildiği için (içişleri bakanlığı tarafından ) lütfen pazar günü ahmet yıldırım hoca bir yer planlarsa bana da mesaj atın yada alo deyin.
Pazara hava yağışlı olabilir. Herkes şemsiyesini de alsın.
abı tekrar turlara baslamaya baya nıyetlıyım o yuzden senden rıcam bana haber verırsen cok mutlu edersın benı baktıgımda goremedım cunkı gecen hafta ınsallah bu hafta sonu gorusmek uzere
Arkadaşlar
Bu pazara ben iş yerinde nöbetçiyim. Yani bu pazar günkü tura katılamayacağım.
Durumda bir değişiklik olursa bilgilendiririm.
Selam sevgi ve hürmet vs ile.
Belki ben üzerimi çok sıkı giymediğimden. Ya da sıkı giyinmeyi sevmediğimden; Kışın düz yol üşütüyor beni.. MTB yapsak.... diye bir önerim olsa.... ne dersiniz? Oylarınıza sunuyorum. Saygılarımla.... Ah MTB
OyOy Oy nihayet beni bir hatırlayan oldu Bu havada bisiklete binmek nasıl olur bilmiyorum ama , geçen bir hastalandım hemen "bisiklete biniyonda ondan" dediler. yine boğazımda bir gıcık var ama gelmeye çalışacağım . hepinizi çok özledim . belki kampüsten dönerim ama sizleri görmek istiyorum sizede hayırlı cumalar . hayırlı akşamlar inş. görüşrüz. Allaha emanet olun..
Bu arada tecrübeli arkadaşların kışın bisiklet sürerken ne ve nasıl giyeceğimiz konusunda biraz bilgi verirlerse en azından bana faydası olur ..
ismail abeee purdayumta haçan velesbite binemeyrum..
Allah şifa versin murat abi
olumsuzlukları bisiklet kullanmaya yormak sadece senin başına gelen bir hadise değil yalnız değilsin ben de hastayım ve durumum aynı ama yarın geleceğim işaallah.... seni da görmeyi isterum ha! hem çiyiyi çivi söker bas pedallara dök üstünteki mikropları toprağa humus olsun.... çiçek olsun bahara... fazlaysa ağaç olsun daha fazlaysa olmazsa orman olsun her şakada mantuk yoktur bu deduklerum olmayapilur da anladuğum kadariyle hasta değilsun(yok kesin hasta değilsun gel iyi olacasun söz gelursan sana bizum dağlardan ihlamur çayi bida yaylamuzun yayla çayini getureceğim bi demluk iç yeter) biz bi pedallayalum sen bi gel hele
Bu soğuklarda fazla bisiklete binecek zamanım (cesaretim) olmuyor, hatta hiç olmuyordu amma siz böyle konuşunca duygularım depreşti. Çok özledim sizleri ve gezileri.:unsure: İnşallah ben de gelmeye çalışacağım yarın bisikleti yola gelecek hale getirebilirsem.En azından sizleri görür bi elinizi sıkar geri dönerim.
De kesin olarak ladike mi gideceğiz şimdi? Kesin karar alındı mı? :rolleyes: