Scudo Sports

Konya

Hayırlı Cumalar Arkadaşlar..
Pazar günü için bir plan varmı acaba . :) acıkmadan susamadan yazayım dedim . sonra oruçta bisikletmi sürülür diye kendimi kandırıyorum :)

Scudo
@canmurad

sağol sana da hayırlı cumalar canmurad abi bilmem ki ne yapsak... :) baktım şimdi gördüm mesajı

Dur bakalım bisikletseven :) ekip liderinin bir planı vardır :) olmazsa çarşıyı turlar geliriz :)

• Beğen
Tepkiler: seyrencem
ARkadaşlar;
yarın yani pazar günü (21 eyl) saat 15 de realin önündeki benzinlikte buluşup çok uzun olmayan bir gezi yapacağız. Zazadın hanına gidip döneceğiz. Yol dümdüz ve asfalt.
Dileyen arkadaşları bekleriz.
not: Bu planın lisansı dede ye aittir. kendisine teşekkürlerimizi bildiririz.

Merhaba :)
Forum nihayet açılmış , haberi aldık hocam inş. orda olalım ama yağmur yağıyor gibi bir hal var . malumunuz acemi ironlar olarak yağmurluğumuz falan yok . Yağmur kesilirse ordayım inş. Sevgiler Saygılar ...

Merhaba.İnşallah ben de gelmeye çalışacağım.Susuzluğa dayanabilecekmiyim bilmiyorum ama:D

Merhaba Arkadaşlar
Güzel hayırlı mutlu huzurlu bir hafta diliyorum. Dün siteyi yine açamadım ,gelişmelerden haberim olmadı .son yazılanları okuyabilseydim büyük bir ihtimalle gelirdim , ama işin aslı ben sizin çıkacağınızıda düşünmedim. Ne yaptınız dün gittiniz mi ? nasıl zevkli oldumu ? hele bir anlatıverin :)

canmurat abi kendi nam ve hesabıma konuşuyorum güzel bir gezi oldu. yola koyulduğumuzda yağmur kesmesmeye başlamıştı. ekip performansı çok iyiydi. bir hışımla gittik geldik. (Allah ekibe zeval vermesin ayaklarına sağlık sıhhat versin ramazanda güzel performans)

herkese iyi bir hafta dileğiyle

• Beğen
Tepkiler: canmurad
siteye ancak şimdi bağlanabildim.herşeyi kaçırmışım :(
bir dahaki geziye gelmeyi allah nasip eder inşallah

• Beğen
Herkese tekrar s. aleyküm.
Eeee nerede kalmıştık..

Arkadaşlar aklıma gelmişken....

Bu Cumartesi günü 200 km. yi aşkın bir şehirlerarası gezi yapmayı planlıyoruz inşallah.
Bir aksilik olmazsa dede, ahmethocahanım ve ben varız...
İlginenlere tebliğen ilan olunur. :)

merhaba arkadaşlar

he yaww benim puanlarıda yemişler :D
imzamda değişmiş :D

• Beğen
Tepkiler: seyrencem
@Mesut Girgiç

a.selam mesut abii benim de niyetim var geleceğim İşaallah

• Beğen
site çalışmaya başlamış hayırlı olsun

@treks

En son gezimizin görüntülerine kaldığı kadar hafızalarımızdan ulaşabiliriz.. ;)

Şaka değil...

Zira, hiç foto çekmedim.

Hafızalarınıza güvenimin sonucuydu bu... keyifli seyirler.. :cool: :ci:

Geri