Scudo Sports

Konya

höyyt bende selçuklu anadolu lisesinin orada oturuyorum ne zamnalar gidiyorsunuz hafta içleri

Scudo
"Baslangiclar sonuclarin tecelli yeridir"... Rahmet ile baslayan Ramazan ayinin Kurtulus ile Tecelli bulmasi temennilerimle, tüm dostların Ramazan ayı Kutlu ve bereketli olsun.:60:

@sgtalper

Sağolasın abi . dünde mesut hocamla kulağını çektik . umarım iyisindir ..
Bu vesile ile bütün arkadaşlara ve forumseverlere hayırlı ramazanlar dilerim . Bu maddi manevi bereket günlerinde dualardan unutulmamak dileğimle ,Sevgiyle Saygıyla Rahmetle Kalın....

Geziye gittiğim den sonra ramazan olduğu için bi de kondüsyon çalıştım kilometre göstergemde 196 km yazıyordu...

Ayrıca

Bembeyaz yagan bir karin, ne yasanmissa yasansin, gecmisin tüm hatalarini örtügü gibi Ramazan ayinin da senin tüm hatalarini örterek hayirli yeni bir gelecek umud dolu yeni bir baslangica vesile olmasini dilerim ....

• Beğen
Tepkiler: ugurcuum
Selam Arkadaslar ben de Çumra'dayım, buradaki arkadaslarla tanısmak isterim.
Çumra için zor ama MTB ci olmaları tercih sebebidir :)
Burası yol bisikletçileri için biçilmiş kaftan, belediyede bir sürü bisiklet yarısı kupaları sergileniyor, arada görüyorum bir grup yol bisikletçisi, öyle hızlıca geçip gidiyorlar :)

Hayırlı cumalar cümleten , hoşgeldiniz arkadaşlar :)
o çumradan öööylece geçip gidenler kesin ironlardır :) Mesut hocam yakında bizi çatalhüyüke götürecek :)

@canmurad

Neeaaa :eek: Çatalhöyük müü?
Ben sizi İçeriçumra girişinde karşılarım :) ben de gitmeyi istiyordum, birlikte olursa daha iyi olur tabi.
Bu başlıkta mı haberdar edersiniz?

• Beğen
Tepkiler: canmurad
Konyalı ve Çumralı arkadaşlar,
Çatalhöyük'e (Konya-Çatalhöyük arası en kısa yoldan gitgel 70-80 km.) ramazanda tur yapmak isteyenlerin bir isim listesini görebilirmiyim?

Listeye ben başlıyayım.
1. Ahmet Yıldırım. ;)
2. Ben yokum. :)

not: Bu hafta sonu cumartesi ve pazar blok nöbetim dolayısıyla hilç bir geziye katılamıyorum, üzgünüm. Bilgilerinize.

yok mesut abi amortisörde problem var senin de bu hafta çıkamadığına sevindim pardon üzüldüm

Bana her zaman uyar.
Mesut Abi, yol Konya-İçeriçumra-Çumra-Çatalhöyük istikameti mi olacak? Yoksa direk Konya'dan Çatalhöyüğe mi gideceksiniz? Umarım Çumra dan geçip gidersiniz, yoksa diğer yol bana ters ama Çatalhöyük'te buluşabiliriz :):):)

Çatalhöyük'e Ramazanda tur yapmak isteyenlerin bir isim listesi derken , Mmm şeyyy yaaniii öhömm yakın zamanda derken ramazandan sonraki yakın bir zamandan bahsetmiştim . Ramazanda gölgede kavruluyoruz ,yanıyoruz.. değil 70-80 km, 30 km çekilmez töbeler olsun... Sevgiler ,saygılar..

• Beğen
Ben gelemiyecepim ramazan da en fazla 60 km ye dayanabiliyorum. ((((ÇÇÇOOOKKK SSUUSSUUYYOOORRUMM)))

Katılacaklara güle güle Belki ramazandan sonra olabilir. (Büyük geziler)

• Beğen
@zeplin.ates

Sen ne rota çizersen oradan gideriz. Ama bu hafta sonu değil de önümüzdeki hafta sonu. Önümüzdeki haftasonu derken belki ramazandan sonraki önümüzdeki hafta sonu da olabilir.. :p inşallah..:)

Şİmdi Çumraya kadar gelip de ÇUMRA KAVUNU yemeden dönmek olmaz. Yemesek Çumralılar darılır. Yesek Ramazan darılır.. ;)

Geri